Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#31391 20. 4. 2019, 13:33

Pavle...
Nepopírám v mnohém máš pravdu,v mnohém mohou zase zdlouhavě oponovat..
Ale uznej,že určitá obezřetnost je na místě a spoléhat se na ostatní je nezodpovědná naivita..
Určitá ekonomická samostatnost a obranyschopnost je na místě, samozřejmě netvrdím naprosté odloučení to by byl druhý extrém..
Také náš nesmyslný a vnuceny postoj k Rusku je nepochopitelný,kdy se sami a bezdůvodně vystavujeme riziku v přední linii... Proč proboha!!!
Být lidský je pro nás Evropany přirozené,obvzlaště po pohnutých válečnych minulosti,ale na druhou stranu nebuďme ovce,pro hovada s lidskou tváří jiných radikálních vyznání a kultur...
A pokud nezačneme včas jednat, může být zanedlouho pozdě, tak jak ve Francii a brzy také Německu,kdy si člověk pomalu nemůže v klidu přes poledne,zajít do té kavárny aniž by byl pořád ve střehu....
Pomalu ztrácime v Evropě svobodu aniž bychom si toho byli mnozí vědomi...A vy zjednodušeně ,,sluničkaři,, nad vší podstatným máváte rukou a máte plno naivních egoistických argumentů a neuvědomujete si,že pod zadky vám hoří koudel, kterou vy s vaší povahou a postojem nikdy nedokážete včas zastavit... Samotná historie je toho důkazem..😉

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#31392 20. 4. 2019, 16:15

barbar napsal/a:

Pavle...
Také náš nesmyslný a vnuceny postoj k Rusku je nepochopitelný,kdy se sami a bezdůvodně vystavujeme riziku v přední linii... Proč proboha!!!
Být lidský je pro nás Evropany přirozené,obvzlaště po pohnutých válečnych minulosti,ale na druhou stranu nebuďme ovce,pro hovada s lidskou tváří jiných radikálních vyznání a kultur...
A pokud nezačneme včas jednat, může být zanedlouho pozdě, tak jak ve Francii a brzy také Německu,kdy si člověk pomalu nemůže v klidu přes poledne,zajít do té kavárny aniž by byl pořád ve střehu....
Pomalu ztrácime v Evropě svobodu aniž bychom si toho byli mnozí vědomi...A vy zjednodušeně ,,sluničkaři,, nad vší podstatným máváte rukou a máte plno naivních egoistických argumentů a neuvědomujete si,že pod zadky vám hoří koudel, kterou vy s vaší povahou a postojem nikdy nedokážete včas zastavit... Samotná historie je toho důkazem..😉

V Rusku už jsme byli. A není to tak dávno. Stálo to za hovno. Nebrat. Že je to s Ruskem těžký a že by rádo sousedilo i s komunistickým Mexikem (vývoz revolucí dosud nezastavili) a Atlantickým oceánem je věc jiná, takže v přední línii budeme ... no až definitivně padne Ukrajina a Polsko (se Slováky se mazat nebudou, tam mají dost bratov).

Co se týče migrantů, denně mi jich asi tak 50 buší na vrata že chtějí u mne bydlet místo mne a mít moje příjmy (by brzo zjistili, že pojdou hlady 😕 ), takže asi tak k tomu strašení. Jiný problém je v tom, že se neřeší situace v zemích odkud přicházejí, naopak tam furt někdo obchoduje se zbraněma, jedni dodávají jedněm, další druhým, hranice se považují za neměnné a přitom jsou z větší části vytvořené buď vysloveně uměle (nějaké právo na sebeurčení, na to sere pes, krásný příklad jsou Kurdové, byť to není Afrika, ale takových národů je v Africe mraky), nebo zkrátka záleželo na tom, kam dokráčela noha toho kterého koloniálního plukovníka.
V mnoha zemích se rozlízají radikální muslimáci, místní na to buď nestačí, nebo jsou napůl ochromeni vlastními boji, stále tam fungují různé jednotky národních a jiných osvobození, partyzán je v pralese za každým stromem a za slib nerostného a jiného bohatství jim jsou stále dodávány zbraně, protože oblast vlivu. A do všeho se ještě začínají srát Číňani, neb v Tibetu je, krom hor, celkem hovno. Jo, dalo by se říci, že Evropa je po koloniálním krachu (zkrátka už na to nestačili) a po těžkých válečných zkušenostech nečinná. Jediní, kteří občas něco zachraňují, jsou asi Francouzi. Ti své jednotky občas používají.
Jinak, pěkný příklad toho, jak na Afriku všichni serou, byl masakr ve Rwandě. Neudělal nikdo nic, jen jim tam prodali ve velkém mačety.
Na druhou stranu, před 100 a více lety houfně odjížděli Evropané do Ameriky, takže teď zase jdou Afričané do Evropy (mají to blíž), tudíž, nic nového na světě. Přitom ti chytřejší z Afriky říkají, že mladí Afričané ve své podstatě ví o Evropě úplný hovno. Často je to tak, že jim někdo navykládá, že v Evropě lítají pečení holubi do huby a když (mi levně) prodáš co máš, zajistím ti dopravu. Lze věřit tomu, že v pozadí jsou nějací bohatí Američané, Evropané a ruská a čínská vláda, protože takto levně získají území i se zdroji, zbaví se obyvatelů a že nějací Řekové či Italové budou mít problémy, to je jim srdečně u prdele.

Ale netvrdím, že za to mohou ilumináti a židobolševici. Za to může nenažranost těch nejbohatších, co mají furt málo, ale, pak dají pár drobných (z jejich pohledu) na charitu a vypadají jako lidumilové. Navíc se ani nedá dokázat že to oni, protože majitelem je firma, tu vlastní firma, dalších 10 firem, sídlí to na Bahamách. Babiš, Tykač, Kožený ani Al Capone nikde nefiguruje (to jen abych trošku přiblížil, Lájos Bács a Radzhiv Sindh mají jiné starosti, ti své těžce vydřené milióny posílají Klausům a ODS klidně i 30 let po smrti).

Prostě, někde je chyba, ale řeší se úplně něco jiného. Je to jako v us zdravotnictví pro chudé (nebo u léčitelů), když se obvazuje říznutí na prstu, ale že dotyčný krvácí ze zlomené nohy, na to se nehledí (protože nemají pojištění a velké ošetření nemohou zaplatit*).

*Sarkasmus, kdyby se někdo chtěl strašně hádat.

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#31393 20. 4. 2019, 17:20

Tesárska sekera? Jak stará ? Je železná ... 😆

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#31394 20. 4. 2019, 17:57

Slovanská bojová sekera. Byla použita v bitvě u Mohuče. Při pozorném pohledu jsou viditelné kapky krve bojechtivých "Osmanů"

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

#31395 20. 4. 2019, 18:44

Pavel_III napsal/a:

....
Co se týče migrantů, denně mi jich asi tak 50 buší na vrata že chtějí u mne bydlet místo mne a mít moje příjmy (by brzo zjistili, že pojdou hlady 😕 ), takže asi tak k tomu strašení.
....

Tohle je strašnej nonsens, který už jsem kupodivu slyšel víckrát.

Podle téhle logiky by státy měly budovat armády až když nepřítel překročí hranice 😃

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31396 20. 4. 2019, 19:16

Gúľaj sa vajíčko, cez hory, doliny, prines môj Veľkonočný pozdrav do každej zberateľskej rodiny.
Koláč, šunka, nech Vám chutia,
Dobré drinky hlavy mútia,
K tomu ešte vody moc,
Veď už je tu Veľká noc!
Príjemné prežitie veľkonočných sviatkov, veľa zdravia a pohody praje Grofik .

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#31397 20. 4. 2019, 19:28
Pavel_III napsal/a: .... Co se týče migrantů, denně mi jich asi tak 50 buší na vrata že chtějí u mne bydlet místo mne a mít moje příjmy (by brzo zjistili, že pojdou hlady 😕 ), takže asi tak k tomu strašení. .... ...

Přesně tak, vidím, že máte nižší IQ když toto nechápete.Střeliva pro těžké zbraně máme zhruba na tři hodiny palby a tak já se divím, že žádný z velících generálů na protest nepodal demisi🙄 🙄 🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#31398 20. 4. 2019, 19:30
Gúľaj sa vajíčko, cez hory, doliny, prines môj Veľkonočný pozdrav do každej zberateľskej rodiny. Koláč, šunka, nech Vám chutia, Dobré drinky hlavy mútia, K tomu ešte vody moc, Veď už je tu Veľká noc! ...

V Čechách, kde jsme k náboženství laxní máme dokonce státní svátek.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#31399 20. 4. 2019, 19:30
Slovanská bojová sekera. Byla použita v bitvě u Mohuče. Při pozorném pohledu jsou viditelné kapky krve bojechtivých "Osmanů"

Kdepak, jen dokonalý mimikry 😉
Je to původně typický subsaharský bojový nástroj musulmánského kolonizátora, pro nenápadnost vybroušený do tvaru slovanského. Pro dokonalé zahlazení stop byla provedena finální úprava ohněm, kterou bohužel nevydrželo původní palmové toporo. Nástroj byl tedy při překračování jižní slovenské hranice odhozen a tam ho následně našel Jano. Je to další hmatatelný důkaz toho, že TomL má pravdu a že je třeba být stále ve střehu. Jsou tu, jen se zatím skrývají! 😲

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#31400 20. 4. 2019, 19:38
Přesně tak, vidím, že máte nižší IQ když toto nechápete.Střeliva pro těžké zbraně máme zhruba na tři hodiny palby a tak já se divím, že žádný z velících generálů na protest nepodal demisi🙄 🙄 🙄

ani kdybychom ho měli na 3 roky, tak se nikomu neubráníme😃 možná tak polákům nebo slovákům, až to tam zase nějaký nacionalista veme do ruky... což by mě nepřekvapilo.
myslet si, že potřebujeme nějakou všelidovou armádu je v dnešní době víc než směšné a poukazuje na zelené a gumové IQ

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.