Zaregistrován
7. 10. 2006
na slovensku nevím, jistě se tam nějaké dostali obchodem ... u nás se občas na polích nacházejí, ale já ho ještě nenašel
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nachádzajú sa aj u nás, hlavne Václav IV. z husitskej doby. Poznám chlapíka, ktorý v okolí Topoľčian niečo poobjavoval. V Topoľčanoch bola veľmi dlho na hrade veľká husitská posádka, to urobilo svoje. Groše sem vozili spanilé jazdy Husitov, Bratríci, obchodníci... Ty Peter na Záhorí s klackom by si niečo našiel určite.
Zaregistrován
25. 4. 2007
Archy, klacek nemám, už som nad ním aj uvažoval, ale vieš ako to je, lacný nechcem a na taký lepší budem museť doma ešte lepšie poslúchať...😆
Zaregistrován
22. 4. 2007
Do jaké hloubky pod zem je klacek schopný najít dvě tři mince grošů?
Zaregistrován
26. 7. 2007
Groše se nacházejí i v Rusku, několik jich kamarádi kopli, také jsem tu viděl několik pěkných mincí ražených v Kremnici
Zaregistrován
26. 7. 2007
Ještě jsem chtěl dodat něco k hloubce nálezů, nevím jak to bude u groše,ale kopli jsme stříbrnou minci o rozměrech 11 mm a tloustce 1 mm v cca 30 cm, použitý detektor Explorer SE, katuška 10
Zaregistrován
7. 10. 2006
co se týká hloubky dosahu, záleží na mnoha činitelech, jako je složení půdy, jaký je sklon mince v zemi, jak vysoko nad zemí se cívkou kmitá, na výkonu a nastavení detektoru, na zkušenostech hledače atd. samozřejmě pokud bude více mincí pohromadě, je možné je nalézt hloubš.
už jsem se mnohokrát přesvědčil, že při udávání hloubky nálezu hledači mnohdy přehánějí (mají velké oči🙂)
jinak pro ty, kteří o koupi detektoru uvažují, mám jednu důležitou radu: neváhejte ani na okamažik, neboť jak už jsem tu mnohokrát opakoval - hledačů přibývá a věci v zemi bohužel nerostou😞 v dnešní době je možno si vzít detektor na splátky, takže začít hledat můžete již dnes😉
a ještě jedno malé povzbuzení: sám jsem si současný detektor bral na splátky (cca 30 tis kč), a než jsem ho po roce splatil, nalezl jsem s ním věci, jejichž hodnota se rovnala 3x ceně detektoru😉 pro spekulanty: nenašel jsem žádný zlatý, stříbrný, keltský ani jiný poklad😃
Zaregistrován
16. 2. 2007
...kecááá... už je za vodou beztak a jen se chodí bavit, mezi nás, chudé... 😃
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
:D to víš, ze soucitu se chodím podívat mezi žebrotu😃 abych viděl jak nuzně žije😃 nebo že by to bylo pro zábavu😃😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Archy, facctory: a kde máte ty ikonky co jste slíbili, co?😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.