turtle: podle toho, co jsem cetl, tak to poctive odevzdali.. kdyby to tajne nosili do zastavaren, tak by si vydelali vic🙂
No, tezko si muzu predstavit nekoho, kdo si takovy nalez zaslouzi mene, nez Praha. Doufam, ze se nejlepsi casti "zahadne" neztrati...
xjert: ano, to me taky napadlo, kdyz projizdel treba pres ten bordel s vetvema .. plus moznost, ze tam nekdo nejakou tu vetev schvalne hodi ve stylu "bude sranda". S brzdama ma clovek moznost s tim neco udelat, tady jen modlit se, pokud je verici.

Tak nato by som nesiel,jedine keby slo o stavku aj to s nejakym promile v krvi:)

Tipl bych, ze ztrati🙂 . Jinak co se tyka nalezu tak si myslim, ze za 200 tacu by meli byt radi, ze jsou radi. Predpokladam, ze to bylo objeveno pri praci na nejake stavbe, tudiz ti nalezci se k tomu se stestim prichomytli, spis nez ze by neco aktivne hledali s detektorem...

Deset bodů proč mají muži raději své pistole než ženy:
10 – Můžeš vyměnit starou 44 za novou 22
9 – Můžeš mít jednu pistoli pro doma a jinou na cesty
8 – Když se Ti líbí kamarádova pistole, je pravděpodobné že Ti ji půjčí vyzkoušet
7 – Tvojí pistoli nevadí když máš ještě jednu jen tak pro jistotu
6 – Tvoje pistole zůstane s Tebou i když Ti dojdou patrony
5 – Pistole nezabere celou skříň jen pro sebe
4 – Pistole funguje normálně každý den v měsíci
3 – Pistole se Tě neptá “Nedělá mně ta nová rukojeť tlustší?”
2 – Pistoli nevadí když usneš hned po tom co jsi ji použil
A HLAVNĚ
1 – Na pistoli si můžeš koupit tlumič
😉

narazil som na tento psychotest, pre niektorych mozno ziadna novinka , ale cuduj sa svete normalne to sedi😃 alebo to je tak dobre napisane😃
http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/203-psychotest-poznejte-svou-skrytou-tvar
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

John OReilly pozvedl půllitr piva a prohlásil:
"Na to, abych strávil zbytek života mezi nohama své ženy!"
A tohle mu vyhrálo soutěž o nejlepší přípitek v místním klubu.
Když se vrátil domů, pochlubil se manželce Mary:
"Vyhrál jsem soutěž o nejlepší přípitek večera!"
Mary:
"Ano? A čímpak jsi to vyhrál, co jsi řekl?"
John:
"Abych strávil zbytek života sedíc v kostele vedle mé ženy!"
Mary:
"No, tak to je velice hezký Johne."
Následující den, když potkala na rohu Johnovy kámoše, jeden z nich s úšklebkem zvolal:
"Mary, John vyhrál včera soutěž o nejlepší přípitek o tobě."
Mary:
"Ó ano, řekl mi to a trochu jsem i byla překvapená. Víte, on tam byl za poslední čtyři roky jenom dvakrát. Jednou tam usnul, a podruhé jsem ho musela tahat za uši, abych ho tam vůbec dostala!"
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)

Dívka povídá otci:
"Tati...jeden kluk ve škole mi říkal něco čemu sem nerozuměla. Říkal, že mám hezký čelní sklo, překrásnej kufr, supr karoserii a moje nárazníky jsou bezchybný..."
.
Otec na to:
"Řekni mu, že si ještě v záruce, a jestli se opováží otevřít ti kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu výfuk....!!!!!!!."
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.