Nemyslím si, že by koňe něco vyřešily.......😈

15 vteřina- odbočovací pruhy napravo- jel jsem tam asi 2krát (po nich nahoru).Je to tzv. velké kolco okolo středu města a nahoře ta křižovatka je stejná jako ta v 3.15. Jezdí tam trolejbusy a já jsem tam nahoře odbočoval do prava. Všecko ucpané, tak auta přede mnou a i já jsem jel vpravo po chodníku mezi semaforem a kandelábrem. Lidé čekající na přechodu se poměrně mistrně umí vyhýbat autům. Potom jsem vjel do jednosměrky a doproti vyjel Kamaz naložený pískem. Dal jsem zpátečku, protože nemínil z tama vycouvat a taky nevypadal, že by s ním byla nějaká domluva a holt jsem na Felicii tenkrát bouchnul zadní dveře.No ale byl jsem rád, že mě i s autem nepřeválcoval. Búhví, jestli poznal značky. Jura.

Důkaz v podobě fotky z tankování na zpáteční cestě.To probíhá na "venkově" tak, že bábě podáte přes mříže z 20-ky roksoru peníze a je vyloženě na ní, kolik vám pustí benzínu do nádrže. Reklamace jsou vyloučené a na dalším fotu je "dálnice" po překročení hranic mezi Běloruskem a Ruskem.
Obrázky:

Napsal jsem "na venkově". Tahle benzinka byla na hlavním tahu z Moskvy asi okolo 80 km před ní.O kousek dál je tuším Jarcevo a býval tam servis s vééélkým nápisem Mercedes. Tam jsem dělal taky dvakrát motor. Jiná situace je ale v Moskvě. Je to krásné a výstavní město. Nedej bože ale vyjet trochu dál od města. Taky se jich nezastávám a ani nehaním, ale vzpomínky z několikerého cestování osobákem tam a zpět, mám pořád živé.

Spis prestat chlastat.. v nekterych pripadech nehod na videu mi prijde, ze museli byt namol oba ucastnici.
Taky je zajimave jak se ani v pripade tezkych nehod nikdo nehrne na pomoc. Inu, asi tam porad plati zasada Nas mnoga.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.