Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#13501 25. 12. 2011, 10:39
Dívali jste se včera na ČT1 na tu novou pohádku? To byla ale kravina 🙄 😃 Vážně přemýšlím, kam se poděl duch tradičních českých pohádek...

jo jo, už jsem to dnes psal v jiném vlákně, byla to pí*ovina na entou ...😞 poslední nová pohádka, která za něco stála, byl Anděl páně s Trojanem

Profilový obrázek
Suvorov

Uživatel

Zaregistrován:
18. 2. 2011

#13502 25. 12. 2011, 11:34

turtle: díky, zmenšil jsem ho teď na 43x54 a furt to skáče, divný 😕 budu to muset ještě nějak pozměnit...
Kacuro: jo, Anděl Páně celkem ušel, furt lepší než domovnice, co jezdí do pohádky na fichtlokoštěti 🙄

Carpe diem, sed memento mori!

Profilový obrázek
Suvorov

Uživatel

Zaregistrován:
18. 2. 2011

#13503 25. 12. 2011, 11:45

no, už to funguje, jen nechápu jak je to možný 🙄 😁 proč 50x50 jde a 40x53 už ne...

Carpe diem, sed memento mori!

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#13504 25. 12. 2011, 14:01
jo jo, už jsem to dnes psal v jiném vlákně, byla to pí*ovina na entou ...😞 poslední nová pohádka, která za něco stála, byl Anděl páně s Trojanem

máš pravdu, zrovna jsem si Anděla páně před pár dny pustil z DVD a hned byla lepší nálada... 😃

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#13505 25. 12. 2011, 22:00
máš pravdu, zrovna jsem si Anděla páně před pár dny pustil z DVD a hned byla lepší nálada... 😃

:D jo my si to pouštěli včera😃

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#13506 25. 12. 2011, 22:42

Niekto (hurley?) tu hovoril celkom pekne o rasizme, o nebezbečenstve rasizmu, o tom, ako je toto fórum plné tejto brečky, (vtipy na cigánov... etc...) a ja to v podstate beriem. Nechcem rozoberať niečo čo je asi uzavreté, len chcem na toto zareagovať, lebo predtým som nemal čas...
Nič v zlom, ale...
Keď si gazda bráni svoje vlastné pole, myslím pole ktoré sám zasial a príde partia (Boha, vieme že to boli cigáni), zoberú mu to, stieľajú na neho... čo s tým?
Po B... Veľká väčšina Slovákov maká, odovzdávame dane štátu na to, aby boli cigáni (samozrejme aj bieli) podporení, je mi z toho zle.
Keď idem po meste, po časti mesta ktorý bola nádhernou, starou časťou môjho (OK, nášho) mesta a niekto na mňa kikiríka "hey Gádžo... nemáš?..." no pre mňa to dobre nie je. A keď je tu nejaký Kolumbus Igbuanusi, ktorý videl vždy bieleho iba ako nepriateľa a mne tu na Slovensku ide kecať do morálky, tak mi je fakt smutno. Neberiem do ruky transparent, ale poviem vám všetkým, ľúto mi to je...
Toto bolo pre tých či ešte nespia, nie som rasista, ale fakt som po poslednej udalosti aspoň musel vypustiť paru! Lebo som fakt nasratý a polícia je fakt PI...A!!!
Ďakujem, prajem pekné sviatky všetkým slušným ľuďom...

Profilový obrázek
Misak33

Moderátor

Zaregistrován:
23. 12. 2009

#13507 25. 12. 2011, 22:58

Pokud se nenavist k cikanum bere jako rasismus pak jsem rasista a nestidim se za to. Nemam nic proti te hrstce slusnych romu, kterych je opravdu pomalu, ale jsem totalne proti te ,,zbytkove" (vetsinove) ciganske verbesi. Myslim, ze kdo vyrustal ve meste, kde tito neprizpusobivy obcane pobyvaly tak maji podobny nazor. Svym zpusobem to neni rasismus, protoze to neni nenavist kvuli barve pleti.

Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#13508 25. 12. 2011, 23:07
Pokud se nenavist k cikanum bere jako rasismus pak jsem rasista a nestidim se za to. Nemam nic proti te hrstce slusnych romu, kterych je opravdu pomalu, ale jsem totalne proti te ,,zbytkove" (vetsinove) ciganske verbesi. Myslim, ze kdo vyrustal ve meste, kde tito neprizpusobivy obcane pobyvaly tak maji podobny nazor. Svym zpusobem to neni rasismus, protoze to neni nenavist kvuli barve pleti.

To není rasismus, tomu se říká pud sebezáchovy a letitá zkušenost... 🙄

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#13509 25. 12. 2011, 23:13

archy s tym s tebou suhlasim!!! svojim sposobom sme rasisti... ani sa nedivim
robim, chodim do prace a cigan nerobi apsolutne nic a dostane viac ako ja co robim... ale treba si polozit otazocku kto za to moze?, nase prechadzajuce vlady, zacal s tym Meciar a ty magori z EU, z EU im naleju peniaze aby mali od nich pokoj...

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#13510 25. 12. 2011, 23:19

Ja som nechcel otvoriť pandorinu skrinku a nemal som v záujme toto rozoberať, lebo sa tu posekáme ako psi. Každý má svoj názor, aj ja dokonca... Môj triedny učiteľ na základke bol Cigán, doteraz sa s ním stretávam, dáme pohárik, pokecáme a dám ze neho ruku do ohňa a keď sa naserem, aj život. Išlo mi o to, nebáť sa povedať, že fakt väčšina z tejto bandy sú asociáli, ktorí nám pijú krv. Nič iné... Samozrejme že je tu veľká skupina Cigánov, ktorí sú viac ako v pohode, komunikujem s nimi, dám si pohárik, pokecáme o všetkom, ale nech sa mi niekto posnaží vyvrátiť môj názor, že väčšina Cigánov je banda ktorá ublížila mne, tebe, alebo iným... Ten človek ktorý toto povie pozná Cigánov z iného kontinentu!
Samozrejme sa veľmi ospravedlňujem Cigánom, ktorý neubližujú, nekradnú a je im ľúto, že ich hádžeme do jedného vreca. Tým sa úprimne ospravedlňujem...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.