Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#13461 22. 12. 2011, 09:10
aka zlocinecka strana? ja niesom clenom ziadnej strany

Omlouvám se za pozdní reakci, ale včera jsem již neměl čas.
Moje poznámka k nečlenství v KSČ byla míněna jako reakce k Vašim názorům, které mě připomínají největší lži předlistopadového, stalinského vedení KSČ. Mě je naprosto jedno jestli jste byl jejím členem, nebo nikoli, protože já neposuzuji lidi podle členství v nějaké straně, ale podle jejich morálních zásad a činů. Znám několik bývalých členů komunistické strany, kteří se ke mě vždy zachovali fér a platí za slušné lidi. Znám naopak mnoho nestraníků, kteří mají bolševismus v sobě a tu nejhorší pověst. To byla slova míněná na lidi v mém okolí a prosím neberte je na sebe, ale nyní Vám řeknu, kde a při jakých příležitostech jsem slyšel některé Vaše včerejší komentáře.
Napsal jste, že otec VH byl nacistický kolaborant atd. Pamatuji si v létě roku 1989 po zveřejnění Několika vět, jak v televizi vystoupil jeden komentátor a přesně nenávistně argumentoval stejnými větami. Pamatuji si dodnes, jak vypadal, jaký používal slovník. Po přečtení této Vaší poznámky se mě okamžitě vybavil ten nenávistný okamžik.
Napsal jste, že VH chtěl dát sudeťákům majetky. Přesně si pamatuji, co psalo Rudé právo ke konci roku 1989, když se uvažovalo o novém presidentovi. Co nejvíc očerňovat nového kandidáta za každou cenu. Pamatuji si na reakce lidí, kteří to četli a opravdu se báli.
Napsal jste hanlivá slova na dnešního ministra zahraničí. Přesně si pamatuji na reakce Rudého Práva na vracení majetku. Znáte Vy, když někoho kritizujete, jakou úlohu zastávaly šlechtické rody v době obrození, při založení Národního muzea a budování jeho sbírek? Znáte jejich úlohu v době první republiky, nebo protektorátu. Nic není černobílé, ale mám takový dojem, že jste schopný si pouze přečíst někde nějaký blábol a pak ho pouze papouškovat, aníž byste měl alespoň základní znalosti.
Napsal jste, že VH obdivůjí západní agentury, protože to jsou agentury západních zemí. Používejte trochu svojí hlavu, protože v demokracii to nefunguje, jako v totalitě. Každá tato agentura je svéprávná a nedá si do své činnosti kecat svojí vládou. Markantní to je v případě BBC, která je dokonce vládou placená, ale její nezávislost je pověstná. Pamatuji si na pohřeb komunisty Tita, kterého se zůčastnilo hodně vysokých západních představitelů. Za nějaký čas zemřel komunista Svoboda a mimo komunistických kamarádů se ho nezůčastnil nikdo. Proč se pohřbu jednoho komunisty zůčastnili a druhého nikoli? Já jsem pravicově smýšlející člověk, ale vážím si komunisty Tita, vážím si komunisty Gorbačova atd. Prostě vážím si lidí, kteří něco pro tento svět udělali a je mě naprosto jedno jaký dres nosí.
Nejsem jediný, který na Vaše komunistické smyšlení zde narazil, ale to je Vaše věc, já Vás nechci nijak omezovat. Pouze jsem reagoval na hulvácké věty, které já mám a vždy budu mít spojené s tou nejhorší totalitní politikou KSČ. Nejhorší je, že vy sám jste schopen napsat, že střecha je červená a po reakci jiného diskutujícího, který napíše, že podle jeho názoru je střecha zelená, okamžitě jeho názor podpoříte. Když už něco napíšete, buďte schopen svůj názor vyargumentovat a né ho měnit jak dubnové počasí.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
eminka3

Uživatel

Zaregistrován:
23. 1. 2011

#13462 22. 12. 2011, 09:13

važení zberatelia pomôžte mi prosim s touto mincou zakupil som ju na aukre ale nezda sa mi je pôvod podla mna je odlievaná nie razená ma vetšiu vahu ako originál,ak bude treba kvalitnešie foto spravím
dakujem
http://aukro.cz/vytezkovy-tolar-marie-terezie-1758-praha-r-i1998410647.html

Profilový obrázek
xstancl1

Uživatel

Zaregistrován:
1. 10. 2008

#13463 22. 12. 2011, 09:17

Tak proč jste ji dražil??? Ten váhový rozdíl je přesně jaký? Jinak co si budem nalhávat, někdo ji leštil až hanba!!! 👿

Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“

Profilový obrázek
eminka3

Uživatel

Zaregistrován:
23. 1. 2011

#13464 22. 12. 2011, 09:19

za leštenie by som mu odsekol prsti ale,je to original?

Profilový obrázek
xstancl1

Uživatel

Zaregistrován:
1. 10. 2008

#13465 22. 12. 2011, 09:32

Našel jsem na internetu nějaké repliky, ale ty jsou dost odlišné, takže spíš asi jo... Ta cena by takhle zničené minci odpovídala... Počkejte ještě alespoň na jeden názor... 😉

Ale obecně platí se takhle podezřelým aukcím vyhýbat a sbírat kvalitnější mince... (když ne 0/0 nebo 1/1 tak alespoň poctivou 2/2...)

Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“

Profilový obrázek
eminka3

Uživatel

Zaregistrován:
23. 1. 2011

#13466 22. 12. 2011, 09:36

takže spíš asi jo...original?na kvalitnu mincu nemam nazvyš 15000-20000kč chcel som sa uspokojit aj s leštenou nemôžte sem dat foto tích kopii?dakujem

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#13467 22. 12. 2011, 09:43

Takovým mincím se vyhýbejte, protože ze sběratelského pohledu jsou naprosto bezcenné. Stěžujete si, že nemůžete zaplatit dobrou kvalitu. Proč se tedy nezaměříte na běžnější mince, ale pěkné? Bylo by to mnohem smysluplnnější, než toto.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
eminka3

Uživatel

Zaregistrován:
23. 1. 2011

#13468 22. 12. 2011, 09:51

pre mna su prioritou bankovky toliare ma fascinujú uspokojim sa aj s leštením len nech je original

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#13469 22. 12. 2011, 09:52

Docela bych měl o originalitu(dobovou) také pochybnosti, jsou jak několikery novoražby z posledních let, tak i asi novoražby starší(možná i Kolářský nebo jiný autor z období před 1989).
Foto je ale tak špatné, že to tvrdit s jistotou nyní nelze.
Sázel bych asi na novodobou ražbu.

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
eminka3

Uživatel

Zaregistrován:
23. 1. 2011

#13470 22. 12. 2011, 10:00

minca asi bola poškodena pod portretom to vidno a asi chcel majitel to zahladit leštením,môže bit aj takato verzia?novaražby u týchto minci neboli!?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.