:) Ano Marco,tak do toho jdu. A jestli ty piva jsou velké,no poťěž PanBůh,ty si teda pěkný pijan Oliver!😆 😁
Tak Míšo, ty mě chceš vyfouknout mince na který mám zálusk.😈 😆
Koukám, člověk je chvíli mimo internet a nestačí se divit.
Oliver : určitě, když bude nějaká zajímavá literatura, tak přispěju.
Michaela : seznam toho, co Ti můžu půjčit máš v poště. Dej vědět, o co máš. zájem. Něco má PEHU, pak je na řadě Kacuro ( Kacuro domluv se s Pehym na Castelinovi, jestli ještě o něj máš zájem ), a něco mám pro Archyho.
maly piva nepiju, to by se cisnik nabehal 😁
normalne si ale dam 2-3, kdyz je clovek 14 hodin v praci, tak to bodne
ja zkusim zjistit, jestli bude mit o vikendu ta zaba cas, ze by to udelala a dam jeste vedet... zajemci o "Marco - Jak sbirat mince?" uz dalsi nejsou? berte rychle, nebude😉
zeptam se jednoduse, pokud by se to povedlo rozjet, je tady nekdo z Brna nebo pobliz, kdo by mohl pujcit neco, o co by ostatni meli zajem v digitalni podobe?
ano ano zájem mám🙂
PEHU: Ty toho Castelina skenuješ???
No já bych rád, ale ještě jsi mi nekoupil scaner. 😋 Už jsem se ho jednou z tebe pokoušel vyrazit a nepovedlo se, byl jsi pěkně lakomej 😋 a chudák PEHU je doma stále bez tiskrárny a scaneru. Že mi tě není líto 😞
Teď trochu vážně. Nemám přístupnou techniku na to, aby oscanování bylo v dobré kvalitě. Lepší by bylo, kdybych ti knihu nějak mohl předat. Odkud že pán pochází? Možná se pletu, ale něco mi říká, že jsou to Teplice. Pokud ano, pohybuješ se i mimo toto území směrem do středu republiky?
tak bych to tedy mohl oskenovat. ano bydlím kousek od TP. do středu Čech jezdím ojediněle, ale před vánocemi jistě pojedu do Práglu, tak jestli to počká? Rychlejší by ale bylo poslat poštou ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.