Zaregistrován
7. 10. 2006
dneska vás sem tolik nakouklo a nikdo nic nepíše ... ticho jak v márnici, rozviřte prach na klávesnici a tlachejte plkejte kecejte, toto téma jsem založil jen pro tuto příležitost😉
Zaregistrován
16. 2. 2007
Čeče, zrovna jsem chtěl něco takového založit... horko jak v... a každej sem kouká a nic nepíše🙂
Tak co, borci, jak dupou králíci ?
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
no konečně se někdo přidal, celé dopoledne jsem sem při zaměstnání nakukoval a nic se tu nedělo, no hrozná nuda🙂 vedro je jako sviňa, ale už se mi v lednici chladí pivko, tak za chvíli už bude dobře😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Jááááj chlapi, aj by som sa zdržal, ale na mňa to vychladené pivko čaká v parádnej záhrade 100m od baráku, tak zas někdy. Všetkých vás zdravím vy tlupa numizmatická🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
to by mě zajímalo, jestli sběratelé "dnešních" mincí truchlí, když je pouští při nákupech s manželkou🙂
Zaregistrován
16. 2. 2007
Mno a co vůbec děláte, chlapi, jestli to není tajné ?:) Čímpak se živíte ?
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
16. 2. 2007
...já žádné nemám... já mám jen ty staré... 😃 si je tak postupně vyměňuju...😃 to mi tak připomíná že musím na nákup. Došel toaleťák a uhlí na grilování🙂 Dvě zásadní věci...
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja sa "zatiaľ" parím vo veľkosklade s kobercami, ale ešte 2 roky školy; potom uvidíte🙂
Zaregistrován
16. 2. 2007
Píská mi morče... asi má hlad... chudák, nezávidím mu ten kožíšek... 🙄
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
16. 2. 2007
A: Tak lepší než mincí do oka... stejně s tou prací je to katastofa. Slušné místo najít dneska je velký problém, zvláště pro studujícího. Vidím to na své slečně, chuďátko se dře v supermarketu. No, já nejsem studijní typ, takže mě ani nic jiného nezbylo, než jít makat... jsem vystřídal snad všechno možné. A teď, snad už po dvou letech, jsem doufám konečně našel. Takže držte palce.
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.