Zaregistrován
4. 7. 2016
Co mám vysvětlit? Smajlíka?
Stromy, ze kterých postavili osadu, vikingové na Newfoundlandu pokáceli v roce 1021. (Datováno podle C14 vzniklého v důsledku sluneční bouře).
Příměs kanadského zlata v evropských mincích ražených po tomto roce teoreticky může být.
Zaregistrován
20. 12. 2012
Myslel jsem ten pojem vikingské zlato. Vidím to po prvé,na netu jsem nic nenašel,tak se ptám. Díky.😁
Zaregistrován
23. 10. 2006
Je pravda kanadské zlato môžu obsahovať zlaté mince razenie v kráľovstvach Európy, ale len tých čo mali kolónie, nie v Uhorských zlatých minciach.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
4. 7. 2016
Vidím to po prvé, na netu jsem nic nenašel😃
Podle toho poznáš, že to píšu já a ne umělá inteligence.😉
Zaregistrován
4. 7. 2016
Když si budeš číst moje povídání, co píšu o antických mincích (ne tomhle fóru), tak tam spoustu věcí uvidíš poprvé😉 😁
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
10. 3. 2009
A to jedna pani povedala, pretože má XRF, alebo je to na základe preukazateľnej kvalitatívnej a kvantitatívnej analýzy?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
23. 10. 2006
Určite nie jedna pani, ale niekoľko odborníkov pracujúcich na SAV a Archeologickom Ústave...
Možno niečo si bude pamätať aj Marek, ale nie som si istý, sním som bol minimálnom kontakte, možno dva krát pri porovnávacích diskusiách mincí v trezore SNM...
Zaregistrován
10. 3. 2009
Existuje k takému neočakávanému objavu nejaký článok alebo štúdia?
Jedná sa o mince z nejakého nálezu? Píšeš "boli predávané"... to znamená, že AÚ SAV nakupuje dukáty pod rukou?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
23. 10. 2006
Neviem čo je na tom fakte objavné, bolo interné upozornenie = nekupuj zlaté dukáty od "určitého" panovníka z daného obdobia!!!
Myslím vedel to Zbyšek, aj Marian vrátane Jana + priezviská nemusím určite si doplníš.
Neviem čo tu pletieš hrušky z jablkami?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.