Zaregistrován
26. 8. 2012
Obávám se že s tímto ti nepomohu..prostě nevím.😕
Zaregistrován
11. 2. 2016
Nevadí, díky. Zkusím nějaký zahraniční weby.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
Já už toho moc nekupuju a tak ztrácím přehled o cenách.
Tak mne tak napadlo, všude se mluví o desetiprocentní inflaci,
stouply i ceny mincí o 10 procent? 🙄
Zaregistrován
25. 11. 2016
Jako od kdy? Myslím, že u mincí to stoupá furt a pořád + "in věci"
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Turtle, vždyť mince od začátku covidu zažívájí investiční šok, některý šli nahoru třeba i o 500% ty mají na dlouho predbehnuto a stejně je to snad každou aukci dražší a dražší.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ono asi jak co. Teď jsem koukal na šest skončených aukcí na Aukru, denáry a brakteáty Přemyslovců a připadají mi levnější než za kolik jsem je kupoval před lety 🙄
Zaregistrován
11. 2. 2016
To máš určitě pravdu, v posledních týdnech jsem si taky říkal že některý mince jdou dolů, asi opadá to šílenství průměrných mincí u průměrnýho publika ale všechno to populární, habsburský tolary, dukáty, rodovy, městský, církevní, vše vzácnější nebo ve výborné zachovalosti pořád leze vejs a vejs. Naposledy jsem sledoval u raucha výjimečně zachovalý mince Františka ii. To byl cvrkot.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
5. 2. 2021
Zaregistrován
28. 10. 2015
Výroční numismatické listy pěkný, připomínkou 100 let výročí pobočky,koukám, že ale nějaký pobočky chybí...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
11. 2. 2016
April kolegove 😋 😈
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.