Moderátoři: smith
Mate s nimi nekdo zkusenost? Uz 6 tydnu z nich mamim mince ktere mam zaplaceny a porad mi nekdo rika ze uz se to bude odesilat, na mail uz nereaguji, na telefonu opet, kolegynka si odbehla, zjistim, mozna posleme zitra nebo uz jsme posilali. Ani z US od Bowerse mi nesel material dyl jak 3 tydny. A to nemluvim o tom ze moje limity byli den pred zacatkem aukce vsechny na hrane.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zkušenosti s nimi nemám, ale pouze z důvodu, že u těchto firem z principu nedražím. Podle mého názoru by si ale neměli zahrávat s kreditem, který jim v jisté formě zaručuje i možnost zveřejňovat aukce na Sixbid. Pokud by o tuto možnost svým neseriózním chováním přišli, pak mohou aukce zabalit.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Ja s nimi prozatím neměl problém, po zaplacení do týdne byl materiál doma...
Zřejmě nějaká režijní chyba, kterou řeší...Nevím, mám je za celkem solidní aukční síň..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaplatíš 5.000€/ročne a oni zverejnia tvoje aukcie. To je celý zázrak. O žiadny kredit tam nejde.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Možnost ukazovat svoje aukční nabídky na Sixbid a dalších podobných stránkách zaručuje aukčním firmám jistý kredit v tom smyslu, že se tyto aukční nabídky dostanou mezi širokou veřejnost a spousta zájemců bere tyto firmy za prověřené a důvěryhodné. Otázkou je pak skutečnost, zda by firmy s vážnými prohřešky mohly zde prezentovat svoje nabídky, nebo by jim bylo z důvodů porušení jistých pravidel toto vystavování znemožněno, či by u Sixbid zvítězila finanční stránka, nebo ta morální.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Otravnykomar napsal/a:
Uz 6 tydnu z nich mamim mince ktere mam zaplaceny a porad mi nekdo rika ze uz se to bude odesilat, na mail uz nereaguji,... A to nemluvim o tom ze moje limity byli den pred zacatkem aukce vsechny na hrane.
Ja dodám, že niektoré mince sa v tejto aukcii dražia a "predajú" aj štyrikrát za sebou. Napíš písomnú reklamáciu. Do 30 dní sú povinný vykonať nápravu alebo vrátiť peniaze. Pokiaľ by naďalej nereagovali už máš relevantné doklady a môžeš sa obrátiť napr. na ČOI.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Až na pár drobností, bylo vždy všechno v pohodě. Fakt je, že vždycky na dodání čekám min. 4-5 týdnů, ale vždycky všechno nakonec přišlo jak mělo.
V nedělní německé aukci kolega vydražil jednu položku. V pondělí poukázal na jejich účet finanční obnos a včera zásilku s mincí obdržel.
Lze více dodávat?
čo myslíte tým u týchto firiem z principu? až by to nebolo vhodné tu , tak poprosím na maros7304 zavináč azet.sk
Např. pokud je podezření, že některé aukční firmy stále dokola v nabídkách vystavují větší množství již v minulých aukcích papírově "prodaných" položek, pak to o neserióznosti něco vypovídá. To samé v případech, kdy si dražitelé ztěžují, že vydražují položky pouze za ceny svých limitů atd.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.