Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#11 12. 1. 2018, 20:26

;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
TONY-KK

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2013

#12 12. 1. 2018, 20:28

Na tejto stránke sú samozrejme zberatelia minerálov a šutrov z každého druhu. Len sa asi nikto nevenuje akvaristickej problematike. Toto fórum je plné nádherných exemplárov. Nikto však neskúšal vyzdobiť akvárium achátmi, vltavínmi, skamenelým drevom a podobne. I keď konkrétne tieto kusy by chémiu vody nejako neznehodnotili. Waaw, podľa mňa sa nájde aj diskusné akva-fórum kde sa taká problematika rieši. Akvaristov je určite viacej ako zberateľov minerálov. Ja som mal pred 25 rokmi tiež túto dilemu, keď som si kúpil prvé akvárko. Vyskladal som ho pieskovcom rôzneho tvaru. Po roku-dvoch som prišiel na to aké je to nepraktické. A časom som dal prednosť dekoratívnej a ľahkej keramike. Niektoré kusy sú časom na nerozoznanie od prírodného kameňa ak pomaly obrastú riasami. Každý však máme iné predstavy o fungovaní našich koníčkov, takže rešpektujem rozhodnutie každého zanietenca ako si vyzdobí svoju nádrž. Rozhodne je to ušľachtilá záľuba.

Profilový obrázek
Waaw

Uživatel

Zaregistrován:
12. 1. 2018

#13 12. 1. 2018, 20:44

To Mariluc. Dekuji. Obe fotky vypadaji moc zajimave a slibne. Trochu se jen bojim, zda tam budou i mensi kameny s ohlazenymi hranami. Na tak velke skaly nemam dost velkou nadrz.Zejmena ta bruha vrstevnata hornina vypada, ze se moc nedroli

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14 12. 1. 2018, 23:23

Odporúčam opustené lomy vyhľadať cez Google a určiť si priority hľadania ...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Lacewings

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2012

#15 27. 1. 2018, 19:25

Zdravím ,využiji založeného vlákna s prosbou o pomoc uřčení používaného vápence v akváriu. Požádal bych o jakékoliv info (lokality ,případné možné složení,atd),včetně případných odkazů a nasměrování . Dík Miloš😉

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.