dobře jsi udělal 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Ke kterým bohužel dochází i tady - viz to oslovení "soudruhu" (teda předpokládám, že jste spolu nebyli ve straně😉 ). Nehledě na to, že kritizování práce moderátora je další porušení pravidel. Kukvy si asi neuvědomuje, že za podobný útok by na většině zahraničních fór dostal bez milosti ban, měl by být rád, že se to tu neposuzuje tak přísně a že je tady většina lidí nad věcí...
Napsal jsem to hned v první větě - jestli bude uzamknut přístup i pro mě.Tak jsem si totiž vyložil větičku - Uzamknutie temy asi nestacilo.... a ani jsem si ji jinak vysvětlit neuměl.
Už to ale zase přechází do uplně jiné roviny než jsem původně chtěl.Šlo mi hlavně o to,že to téma se mohlo
uzamknout,vyházet nepatřičné příspěvky,ale to ostatní ponechat.To přece není takový problém.Jednou tady
ten výtvor 2014 je,tak proč se tvářit a dělat vše proto aby jako nebyl.O nic víc mi nešlo a ani nejde.Jen mi některé reakce příjdou nepřiměřené.Jestli si za tohle zasloužím ban,tak mi jej klidně dejte.
uzavřete někdo toto další zbytečně vytvořené nové téma... 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
No mě taky přišly některé reakce trochu nepřiměřené😉 On spravedlivý hněv je hezká věc, ale chce to občas nejdřív trochu vydýchat a nechápat hned odpovědi tím nejhorším možným způsobem.
A moderátoři jsou taky jen lidi a příspěvky či témata nemazají z plezíru, ale prostě proto, že se jim to zdálo jako nejlepší řešení.
Dráček: uzavřít téma nejspíš nestačí!😉
Grofik ale moj koment si nemusel mazat :-D
Ja uz som to tu o druhej uzamkol, ale grofik ma prehlasoval :-)
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.