Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Používám nokia 6300. Před lety jsem jednu našel ve sněhu na kousky, tak jsem ji poskládal a fungovala krásně. Před pár měsíci mi vypadla na zahradě, někdo na ni šlápl a několik hodin na ni vydatně pršelo. Když jsem ji našel a vysušil, tak vše až na otevření složky s doručenými SMS fungovalo. Koupil jsem si tedy nový telefon a ejhle opět nokia 6300🙂 Nevím proč kupovat ty nové velké (a to jsem ta mladší generace, která se od PC a telefonu nehne😃 )

taky se držím zuby nehty tlačítkových. LinDane, mám Siemense M55, našel bych i origo krabici, jenom ho ještě používám, když jedu někam, kde je vysoké riziko ztráty telefonu (na hory apod..) - abych nepřišel o mého miláčka SE K770i🙂 popřemýšlím, jestli bych jej mohl postrádat.

Jaa-chym: no zájem bych měl jen pokud je telefon v hezkém stavu a krabice zachovalá, neponičená. Jednu M55 jsem našel [t(http://mobily.hyperinzerce.cz/mobilni-telefony-nejlevnejsi/inzerat/7404389-siemens-m-55-nabidka-zlinsky-kraj/), ale krabice žádný zázrak. Jde mi taky o to, aby v krabici byly všechny původní manuály, zkrátka celé prodejní balení. Možná bychom mohli udělat i výměnu, tohohle se zbavuju... Je sice dost jetý, ale jako náhradní telefon by, myslím, ještě posloužil.😉

Jo, myslím jeho. A teď jsem z toho úplně paf 🙂 , že se takto čile obchoduje se starými repasy, které někteří nepoctivci vydávají za nikdy nepoužité kousky v orig. balení, protože jsem taky zvažoval nákup nějaké takovéto retro věci, které jsou mi obecně sympatičtější, než ty nové sterilní a nudné placičky.
Ten můj stařeček totiž ještě stále žije, ale dlouho už to asi nepotrvá, občas vynechávají tlačítka a včera měl na pár minut nějaký divný záchvat, něco jako mrtvičku.
Budu si muset dávat pozor při nákupu nového "old" přístroje (pokud se pro takový rozhodnu), abych nenaletěl, ale mnohem raději bych byl, kdybych žádný telefon nikdy nepotřeboval. Takhle si představuju ideální žití - bez telefonu, bez televize, bez počítače a bez elektřiny, ale při současnému způsobu života to bohužel nejde... 🙂
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Ted koukam, ze ten muj stary mobil je CT65, i kdyz jsem nikdy nepochopil, cim se lisi od C65, parametry by mely byt stejne a vypada take stejne.
Kazdopadne klidne bych se ho za postovne zbavil, ale abych (nejspis neuspesne) hledal originalni krabici a manual, to po mne nikdo nemuze chtit🙂

V pohodě.🙂
Mimochodem, pokud by se doma někomu válel Siemens SX1 nebo příslušenství po něm, dejte vědět. Jeden kousek jsem si teď pořídil, ale klávesy jdou mačkat velice těžko a v balení chybí CD, sluchátka a kabel. Navíc sehnat origo baterku je kumšt a ty neorigo moc nevydrží...
Momentálně bych nejraději něco z řad 45, 55. Třeba ta ME45 by nebyla zlá volba.🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.