Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

skrblik

Uživatel

Zaregistrován:
14. 1. 2008

Vytvořeno:
11. 6. 2008, 21:15

Adresa na písemný kontak je Ing.Jiří Veselý,PO BOX 137,35201 Aš 1
Skrblík

Vodarek

Uživatel

Zaregistrován:
18. 3. 2008

Vytvořeno:
12. 6. 2008, 12:03

Díky, dám dohromady zásilku, pošlu. Zdravím a přeji dobré odpoledne. Vod. UH.

skrblik

Uživatel

Zaregistrován:
14. 1. 2008

Vytvořeno:
23. 6. 2008, 11:55

Předem děkuji,za každou maličkost ve sbírce jsem vděčný,protože až zjistíte,že podle katalogu to má sice jen jednu korunu,ale aby jste to mohli koupit tak kvůli tomu projedete celou republiku než to vůbec sezenete,a to nepočítám jídlo ,pití a čas.A nejhorší je,když máte s někým něco domluveno a pak si s váma zahraje lidskej faktor.Nepomáhá internet,nepomáhá telefon.Důvod je zcela jednoduchej.Mušíte znát svoje takzvaný kosmický číslo.To získáte sečtením jména a příjmení,přezdívky a datumu narození.Tím získáte svou oběžnou dráhu a když vám jí řekne i protějšek,pak máte šanci
se i sním setkat.Bohužel například u mne jsem svoje vlatní děti neviděl již od roku 1994.A je to proto,že momentálně jsem jako pilot sondy,která cestuje mimo naší galaxii.Má to jednu výhodu,člověk nestárne.Ale je horší,že si nemá s kým popovídat.Ještě že existuje alespoň Internet.Tak moc je složitej lidskej mozek,který má sám větší kapacitu,než všechny počítače světa dohromady.
Je to týden,kdy mi můj 78 letý kamarád dal meteorit,který sem spadnul v roce 1904.Doufám,že se nám díky jeho složení povede odvrátit meteorit,který s pravděpodobností 1ku 5OO do nás má praštit 13 dubna 2028.Sposta z nás tady už nebude,ale svou přítomností ovlivňujeme naší budoucnost.😲 Skrblík

Vodarek

Uživatel

Zaregistrován:
18. 3. 2008

Vytvořeno:
23. 6. 2008, 15:26

Skrblíkovi : pěkná rozvaha, úvaha, prognóza, opravdu. Minulé pondělí jsem Vám poslal zásilku, nemám potvrzení.
Zdraví Vod. UH.

skrblik

Uživatel

Zaregistrován:
14. 1. 2008

Vytvořeno:
25. 6. 2008, 16:21

Zásilka přišla od pošty dost poničená,ale obsahu se nestalo nic.Dostal jsem se na poštu teprve po mém působení na internetu.Perfiny se mi líbí,jen skoda že nemám ty své předcházející z ocelotisku.Co jsem prohlížel známky v malém pytlíčku,tak ty s přetiskem porto oceňoval Novotný cca na 1O Kč,ty by se mi též líbyli ve sbírce.To Rakousko bych pracovně označil jako dvojitý protichůdný
přetisk.Nemám teď k dispozici speciál na Rakousko,ale pokud to nebude popsáno,pak by se mohlo jednat o světový unikát.Ještě to zkusím nascanovat a prohlídnout pod UV lampou.K označení pravosti nemám k dispozici přístoj na lom světla.Měli jsme ho na vejšce,též jsem s ním několikrát pracoval.Uvidím co bude dělat histogram,až ho budu blíže zkoumat pod 50 násobným zvětšením.
Pokud to bude pravý,pak bych to jako unikát navrhoval buď si to nechat a nebo dát do aukce s vyvolávačkou 100 tisic korun.Nemám teď ve svém okolí člověka,který by dělal specializovaně Rakousko,ale možná by o to mohl projevit zájem Olda Fridrich z Františkových Lázní.Ty další nabízené věci týkající se razítkovaných známek ČSR I by se mi líbily na statistiku.Vaší chyběnku předám panu Milotovi z Kynšperka nad Ohří,já osobně čisté známky ČSSR,ČR ani ČSR II nesbírám a tak je nemám anive svých sbírkách.Stačí,že si hraju s ČSR I a Německem do 1.1.1924.Též vše razítkované.🙂 Skrblík

Akir

Moderátor

Zaregistrován:
11. 7. 2006

Vytvořeno:
27. 6. 2008, 13:41

Zásilka přišla od pošty dost poničená,ale obsahu se nestalo nic.Dostal jsem se na poštu teprve po mém působení na internetu.Perfiny se mi líbí,jen skoda že nemám ty své předcházející z ocelotisku.Co jsem prohlížel známky v malém pytlíčku,tak ty s přetiskem porto oceňoval Novotný cca na 1O Kč,ty by se mi též líbyli ve sbírce.To Rakousko bych pracovně označil jako dvojitý protichůdný přetisk.Nemám teď k dispozici speciál na Rakousko,ale pokud to nebude popsáno,pak by se mohlo jednat o světový unikát.Ještě to zkusím nascanovat a prohlídnout pod UV lampou.K označení pravosti nemám k dispozici přístoj na lom světla.Měli jsme ho na vejšce,též jsem s ním několikrát pracoval.Uvidím co bude dělat histogram,až ho budu blíže zkoumat pod 50 násobným zvětšením. Pokud to bude pravý,pak bych to jako unikát navrhoval buď si to nechat a nebo dát do aukce s vyvolávačkou 100 tisic korun.Nemám teď ve svém okolí člověka,který by dělal specializovaně Rakousko,ale možná by o to mohl projevit zájem Olda Fridrich z Františkových Lázní.Ty další nabízené věci týkající se razítkovaných známek ČSR I by se mi líbily na statistiku.Vaší chyběnku předám panu Milotovi z Kynšperka nad Ohří,já osobně čisté známky ČSSR,ČR ani ČSR II nesbírám a tak je nemám anive svých sbírkách.Stačí,že si hraju s ČSR I a Německem do 1.1.1924.Též vše razítkované.🙂 Skrblík

...řek bych, že vůbec nic. Ať bude zvětšen 1x nebo 1000x pořád bude stejný.

skrblik

Uživatel

Zaregistrován:
14. 1. 2008

Vytvořeno:
12. 7. 2008, 17:20

Zdravičko pane Vodárku.Dostal jsem se včera k vašemu dopisu.Pokkročil jsem tak,že,že jsem daL DOHROMADY SVŮJ BLBĚ VYPNUTÝ OÉPERAČNÍ SYSTÉÉM OD SVÉ DCERY,od kámoše jsem dotáhl Venturu Publischer a navíc mám přisíbený Koller Drav 8.0.Není to pro mne jednoduchý,neboť každý z mých kamarádů se vyskytuje a to navíc jen občas každý v jiný hospodě.Jinak na otázku co budu dělat jinak s nepoužitelnými přebytky Hradčan,Holubic,OR,Sokolů a dalších vtípků ČSR I odpovídám,že je změřím na mikrometru,přes vzorník barev určím jejich barvu a přes noc určím strukturu papíru.Pak to zpracuju do statistiky a pak to dostanete ode mne jako podklad do katalogu.Po změření je to pro mne zcela bezcvenný materiál,o ktrerý mi pak okrádají zloději.Bavím se tak proto,že mi opět někdo minulý či spíše předminulý týden navštívil.Naštěstí věcem,které jste mi zaslal,se nic nestalo.Jen jsem 3 dny sbíral po okolí Hradčany,OR,Holubice a Sokola v Letu.Celková škoda na odcizeném materiálu je cca 130 tisíc Kč.Škoda byla způsobena na TGM I až VII typ,kde u 1 Kč III typu byla odcizena 1 známá varianta s vynechaným zoubkováním na pravé staně.Jinak byly odcizeny i první známé kusy se zvrásněním,krokem perforáítoru,dvojitým zoubkováním a SPRP a VPRV druhem papíru.A To se na nebavím oí lepších variantách zatím nepopsaných barev a odstínů barev u jednotlivých typů.Většina z nich je opatřena značkou Skrblík.Tak se mi nedivte,že jsem se tak dlouho neozval.Naštěstí Policie byla docela rychlá,jen nevím,jak dlouho bude jí trvat dokazování pachatelů.Předpokládaný pachatel je Pavel Sniegoň,Doubrava u Aše č.p.138. Aš1.Budiž mu země lehká.Skrblík

pevo

Uživatel

Zaregistrován:
22. 6. 2008

Vytvořeno:
13. 7. 2008, 23:46

Bože, člověče, nedá mi to ale jsem lékař a přísahal jsem... Nepotřebujete pomoct?? 😲

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
13. 7. 2008, 23:55

:shock: 🙄 😃 😆 😁

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
14. 7. 2008, 07:11

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.