m1234:
tyhle připomínky beru, ale odpověď proč je to tak jak to je je hned v prvním příspěvku:
"Jedná se o generální sbírku emisí obsahujících známku s leteckým motivem, přičemž sbírka je řazena podle států dle geografické a časové vzdálenosti od české Republiky. Vychází z katalogů Michel. Co se týče materiálu tak příliš neřeším stav čisté/ražené a od každého katalogového čísla mi stačí jedna (většinou ta nejlevnější nebo nejdostupnější) známka. To znamená, že neřeším různá zoubkování, papíry, průsvitky a podobně."
Všechny tebou uvedené emise jsou sice pro leteckou poštu, ale v nejlepším případě je na nich vyobrazen sokol (Mi 425 - 428). Prostě jak tam není letadlo/helikoptéra/vzducholoď/balón/padák/... tak to do sbírky nezahrnuji.
Jinak tebou prezentované ukázky jsou opravdu nádherné. Musím ale říct, že já osobně se z finančních a časových důvadů raději posunu vždy o stát dál... Čím se sbírku snažím ozvláštnit jsou nějaké ty celistvosti. Snažím se mít zajímavé kombinace aktuálně platných známek s leteckým motivem na prošlých dopisech. To ale na listy nedávám - tady člověk nikdy neví, co mu přibude.
Tam je problem ze on mal široky zaber tvorby ,samozrejme znamky su len mala čast spektra.Navyse robil znamky okrem Rakuska aj pre Island,Liechtenstein.Jeden zaujimavy material poznam...http://www.hummel-buch.de/Maassen-Ludwig-Hesshaimer
mamabc1234@gmail.com
Pak by tu byly ještě nějaké Německé specialitky. V roce 2008 německá pošta přišla s konceptem Internetmarke. Michel to nekatalogizuje, ovšem jsou to vcelku zajímavé a především platné a reálně používané známky. Ve sbírce mám dokonce i několik celistvostí vyplacených těmito známkami...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.