No perfektní to asi nebude nikdy. V další verzi přibyde mnoho lepších materiálů (i když asi bohužel moc ne v celistvostech). Stále se mi nedaří sehnat hlavně starší služební dopisy, čistě je s přetisky On S S. Kapitola právě těchto přetisků bude zcela jistě přepracována a uvažuji, že pak na světovou výstavu bych je pak dal už jen samostatně.
Ještě si Jirko vzpomeň na Heddergottovu Indii na WIPA 2008.
Za sebe jen dodávám, že jsem nikdy neviděl působivější exponát a lepší materiály v exponátu. Úroveň zpracování však horší než Dibiaseho Afghánistán, který jsem zde kritizoval.
Úvodní list Heddergottovi chyběl úplně, popis téměř žádný. Přesto Heddergot tehdy získal 93 bodů. Kdyby mu nechyběla ta úvodní stránka a měl exponát po stránce filatelistických znalostí lépe zpracovaný, tak musel WIPU vyhrát. Ani na Světové výstavě v Praze 2008 tam nebyl exponát, který by se kvalitou materiálů vyrovnal Heddergottově Indii. A to v síni slávy byly moc pěkné exponáty, mimo jiné Jaretzkého Afghánistán.
nadherna praca! no Jaromir toto by ma odradilo vystavovat... preto si zbieram pre svoje potesenie :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Exotičnost je relativní pojem. Já mám sbírečku z poza roha a často mi přijde, že je pro mnohé exotičtější než kdyby to byla Polynésie nebo předfilatelistické Japonsko!😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.