Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Tak jsem se dnes stavil v Auree, prohlížím si grošíky a blafu s p. Veselým, a tak mi mezi řečí ukázal jeden jeho čerstvý přírůstek - do sbírky, ne na prodej - a já koukám, koukám a on má tenhle kousek krále Jana mezi grossi a pragenses takový trojlístek jako třeba Cast.33, jenže nad ním i pod ním ještě zřetelnou tečku, tedy jakoby trojznaménko... Nikdy jsem to ani na obrázku neviděl a podle toho jak se p. Veselý bestiálně šklebil, on taky ne. Tak jsem si říkal, že by se o tom mělo vědět 😉
Bolo by fajn keby sme aspoň vedeli, aké mal ten groš iné rozdeľovacie znamienka a na ktorých miestach. Mohlo by nám to skutočne povedať viac. Inak snažil som sa predstaviť tú zákernosť, možno ide naozaj iba o defekt pri razbe, resp. by sa mohlo jednať o defektný trojlístok so stopkou, alebo ľaliu. Pán Veselý by však takéhoto zmetka určite poznal, aspoň to predpokladám. Čiže neviem, pokiaľ by sme mali aspoň ostatné rozdeľovacie znamienka, poprípade typ leva a rubnú značku, mohli by sme špekulovať o čo sa môže jednať. Takto tápeme, skutočne by pomohla tá fotka.
Já se s ním nijak dobře neznám, to byla spíš náhoda, že mi ho ukázal, nejspíš okamžitá potřeba pochlubit se, nebo možná čekal, jestli si všimnu, proč tvrdí, že je to pecka. Nejsem žádný velký znalec a měl jsem ho v ruce sotva pár vteřin, myslím že měl převážně dojkroužky, byl celkem slušně vyražený, ale dost vyčištěný a zprohýbaný. Pokud někdo pana Veselého znáte, nemyslím, že by dělal s fotkou problémy..., klidně řekněte, že jsem ho prásknul ! 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.