Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Archy: Pokud máš v tomto stavu a cenou nějaký navíc, prosím o nabídku...Díkec😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
To jacx:
Pozri čo som našiel na Aukre... máš u mňa lahvinku, prehral som. Viem to už dávnejšie, ale tu je devítka teda parádna, čo?😉
[
](http://img130.imagevenue.com/img.php?image=98479_36a_122_968lo.jpg)
[
](http://img186.imagevenue.com/img.php?image=98563_36b_122_157lo.jpg)
Archy: nechci do tebe dnes pořád rýt, ale není to tak dlouho, co se tu diskutovalo o tom, že by se nemělo hovořit o aukcích, které ještě neskončili. některým kolegům to prý vadí, protože si na danou minci mohou dělat zálusk a nechtějí, aby byla ta mince diskutována a tím se dostala do zorného pole dalších potenciálních kupců😉 to jen aby se tu do tebe pak nepustili😃
To kacuro: Chápem a zdieľam tvoj názor ohľadne zverejňovania aukcií ešte neskončených. Prednedávnom tu však boli pretriasané aj aukcie kde som prihadzoval ja a nepovedal som ani mäkké F. Nebojím sa že by sa tu do mňa niekto pustil, naozaj nemám ani najmenšiu obavu. Nie preto že by to nebolo možné, ale kvôli tomu, že by som si z takejto veci ťažkú hlavu nerobil. Pokiaľ sa to tu naozaj rozhodne že to bude pravidlom, som okamžite ochotný to rešpektovať. Ale pokiaľ budú aukcie zverejňovať aj ostatní, nebudem sa viac o tejto téme baviť.
Čo sa týka mojich aukcií, môžem ich pohľadať sám a vložiť ku každej krátky komentár. Jasné že občas prihodím na blbosť, ale snažím sa tomu vyvarovať. Takže keď mi dnes zvýši čas, rád sa tu odhalím...😉
To jacx: Túto mincu už mám zaarchivovanú, znamienko je super viditeľné.
Ohľadom Aurelianovaj mince posledná vec a končím; je to ako píšeš: opisy sú nádherné, súmerná a hlboká razba po okrajoch, ale koruna a hlavne lev - "nic moc". Pokiaľ by išlo o vzácnejší typ, OK. Ale Cast I. 1... 😐 😐
Archy: v poho, jen jsem ti chtěl připomenout o čem se tu předevčírem nebo kdy hovořilo, někteří se tu pak zařekli, že už to teda dělat nebudou (včetně kacura), tak jen abys věděl ...
jinak k těm tvým aukcím: na Jana Luc. se specializuješ, tak asi víš co děláš, znovu opakuji, že to byl jen můj laický dojem, na rozdíl od tebe není Jan moje parketa😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.