Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Michaela: Máš pravdu. Taky jsem to před časem začal dělat tak, že když někoho vidím známého a není to zrovna něco na čem mi moc záleží, tak na to nepřihazuju.
😈 😉 😈 To se ale netýká eBay a k***e. Ten přihazuje snad na všechny groše a už mockrát jsme se přehazovali.😈 😉 😈
jacx: ty si snad ta znaménka na groše razíš sám! Kde to bereš? Ať se dívám na ty svoje, jak se dívám, tak takové krásy tam nevidím.
A kdo je na ebay ke ? Také jsem ho párkrát přehodil, ale od té doby co tam hvězdičkují přezdívky člověk většinou neví proti komu přihazuje...😈 Než to zavedli, tak člověk věděl koho nas nebo na koho má být na...... (samozřejmě naštvaný) 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Také jsem na to myslel, ale u lidí které znám osobně jim to změmilo jako ochranu i ta dvě písmena za jiná, takže to pak může být teoreticky kdokoliv...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Já tak usuzuji ani ne tak podle písmen, jako podle pocitu. Ale je to jen můj dojem.
Sakra, tak alespoň nepřihazuj na všechno, co jen smrdí grošem! To pak nic nezbývá na ty ostatní. A němčouři se pasou na poctivé české koruně, kterou musíme vyměnit za mrzké Euro. 😃
Ale těší mě, že většina grošů končí v jejich rodišti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.