Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
vim, ze sem otravnej, ale lidi tu je jako ... s prominutim, a ne vsichni vyplnili dotaznik, nebudte hnipalove, taky necim prispejte, bude vas to stat par minut... smysl to ma, i kdyz mate byt jedinej gros JL a bez ruzice !!!
zatim mame 41 grosu a mezi nima 2 s petilistou ruzici... PROSIM, kdo jeste nevyplnil, vyplnte. Tady je odkaz na to formular:
http://www.richtera.cz/numismatics/online/petilista_ruzice.html
denary mam vsechny hotove, ae pouze primitivne, podivej se web (klikej na ty "brka")
konec nemam dodelanej, pac sem uplne zmatenej, kery patrej ke kerym a nemel sem chut to zatim resit... samy vaclavove a ja nevim co... mrdnik...
Takže sbírku jsi nám nakreslil v pérokách, protože ji máš v bance a ne při ruce, ale duplikáty jsi nafotil, abychom si dobře mohli vybrat??? Chápeme to všichni dobře a můžeme začít objednávat???
😁 😁 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Oliver: A dotazník nevyplním a nevyplním a nevyplním, protože žádného ve sbírce nemám😁
(tedy zatím, leda by jsi chtěl nahlásit početní groše, ty mám) ale jeden pěkný grošík JL by ke mně měl přicestovat z mnohaleté dovolené v zahraničí 😃 😃 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
no jasne 😁 😁 😁
denar mam jedinej... bohuzel... kdo by mel fotku denaru, kerou tam nemam, byl bych moc vdecnej...
tak az grosik dorazi, tak vypln a bude🙂
Máš to moc pěkný - gratuluji.
Ještě bych sjednotil umístění rubu a lícu. U fota to máš jinak než u perokresby. 😉
Koukal jsem na Casch 2.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.