Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 9. 2014
Jan Luksemburski
12 osob přihazovalo , vyhrává p...c
skončeno (Pátek, 11 listopadu, 22:58:06)
Aktuální cena
3 850,00 Kč
Přihazování skončilo
Za čtyrku s dopravou, to je vostrý, dobrej postřeh jacx.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Groš koupil známý aukro prodejce "pavac" (http://aukro.cz/show_user.php?search=pavac&search_scope=user), asi nečte toto fórum. Přepokládám, že si myslí, že koupil nějaký špek, proto očekávám, že se ho s velkou senzací bude snažit zase prodat, ať už na aukru, nebo jinde.
Zaregistrován
20. 8. 2007
Jelikož se mi také podařilo identifikovat kupujícího, tak jsem mu poslal "srovnávací fotografie".
Následně mi s díky sdělil, že po mém upozornění napsal prodávajícímu, že od obchodu odstupuje a z jakého důvodu.
Zaregistrován
7. 10. 2006
OK, bohužel ho stejně časem koupí někdo jiný, svého kupce si určitě někde najde😞
Honzo, zbývá mi ještě jeden odstavec, pak Ti to pošlu😉
Zaregistrován
20. 8. 2007
Předpokládám, že tady bude tento groš mezi "naší komunitou" většinově "profláknutý" a prodávat se bude přeci jen o něco hůře. Nicméně je pravděpodobné, že jej někdy, někde, někdo koupí. Uvidíme, zda se neobjeví třeba na některé "renomované" aukci v Německu. I tam se dá ale aukční dům upozornit, pokud to zjistíme s předstihem.
Ve finále snad nebude zisk padělatele takový, jak si představoval a snad to - spolu s vědomím skutečnosti, že se to dá odhalit, alespoň trochu odradí nepoctivce od podobné činnosti.
Je škoda toho groše
kacuro - OK
Zaregistrován
7. 7. 2010
Dobové falzum??
Váha jen 2 g!🙄 🙄 🙄 😈
Obrázky:
Zaregistrován
17. 8. 2010
Zajimave je, ze fonty i lev s korunou jsou na profesionalni urovni. Vypada to na nejakou bokovku s oficialnimi razidly:). Odkud to je?
Zaregistrován
7. 7. 2010
Zaregistrován
17. 8. 2010
Vnitrni licni opis je uplne mimo, ale i v dalsich opisech jsou chyby - namatkou Bomie, obracene N v Pragenses...v kazdem pripade zajimave...
Zaregistrován
3. 7. 2015
Otocene opisy na avesu ma i gros 72 v Chaurove sbirce (2,516g)
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.