Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
8. 8. 2013
Dobrý den. Vemli rád bych se zapojil k tématu neonové reklamy na aukru. Předem bych všem zůčastněným poděkoval za pobavení a za zjištění jak hloupí jste. Pro ty co jsou navíc i slepí, bych jen zmínil, že úvodní fotka je fotka doposud nepublikované a doposud nevídané mince, která je jediná svého druhu a informace o chronologii Castelina kterou mám potvrzenou právě od Vašeho přítele, který bude právě tyto tři unikáty prezentovat a přeji uspokojení z obrázků, zatím co já se budu mazlit s originálama. Pěkný večer.
Zaregistrován
8. 8. 2013
A pokud ještě páni velmoži dovolí, cena 750 tisíc je pouze vyvolávací cena 500 tisíc není cena k tomu, ale pouze informace pro dražitele, že zmíněná částka je záloha na účet aukra.
Zaregistrován
1. 8. 2010
myslím že táto odpoveď je hodná tak 15 ročného dieťaťa. Viac to komentovať asi nemá zmysel. 🙄
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jendulaz: pokud vás ještě nezabanovali na Aukru, tak vězte, že tady k tomu může lehce dojít, pokud budete dále urážet členy fóra. Jinak můj osobní nazor je, že s člověkem, který mlží, nerespektuje pravidla, dělá si reklamu za cizí peníze a ještě se tím vším chlubí, moc normálních lidí obchodovat nebude bez ohledu na ceny.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
8. 8. 2013
Respektuji Váš názor a v žádném případě tu nechci nikoho urážet, jen jsem chtěl touto cestou osvětlit celou situaci a poukázat, na neznalost zúčastněných, omlouvá Vás jen to, že ji nikdy nikdo neviděl a ani neuvidí.
Zaregistrován
12. 1. 2010
A ještě ohledně ceny, pokud je vyvolávací cena 750 000 a náklady za dopravu 500 000, pak je dle pravidel Aukra celková cena 1 250 000 (tj. uvedených více než 8 tisíc za každý kousek, zřejmě to budou jen samé unikáty😉 ). Tečka.
Zaregistrován
8. 8. 2013
dulo šup, koukej líp 😃
Zaregistrován
8. 8. 2013
Osobní převzetí po platbě předem - je oficiální nabídka aukra na způsob dopravy.
Zaregistrován
31. 7. 2008
Evidentne je tento kolega mimo mísu, realitu. Mince síce mám rád, ale fetišista nie som. Kolegovi prajem veľa uspokojenia .....😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.