Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nie, mám naozaj dojem, že to koluje. Minimálne z troch zdrojov neznámych mi ako revanš prišla Castelinova literatúra, ktorú niekedy v 2007-mom skenovala moja kamoška.
Zaregistrován
15. 7. 2007
ale ano, toto ano (dokonce i ja jsem to uz minimalne jednou nekam vystavoval a uz ani nevim, zda jsem to delal ja nebo jacx). ma narazka byla obecnejsiho razu, tj. ze v soucasne dobe uz nekolik let scanovanou literaturu z ruky nedavam...
Zaregistrován
31. 7. 2008
Zdravím.
Mám tu jeden grošík Jána Lucemburského, u ktorého nie som si istý určením rubnej značky. Rád by som poznal Váš názor .
Predpokladám, že to bude polovičná ľalia deformovaná dvojrázom.
Podľa Castelina tento typ PG patrý medzi groše V. skupiny
Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tiež mám ten dojem, za uchom leva nepredpokladám žiadnu inú značku, iba polľaliu, výnimočne celú, ale dovolím si povedať, že to tento prípad nebude.
Zaregistrován
7. 10. 2006
dávám si teď dohromady literaturu k denárovému období, takže se postupně snažím k tomuto tématu skenovat a shánět, co se dá a samozřejmě osvědčeným lidem ji klidně poskytnu, s tím nemám problém. o tom Castelinově článku jsem mluvil proto, že jsem ho našel v od Pavla půjčeném NS, a tak když už jsem ho měl po ruce, tak jsem ho chtěl také naskenovat, ale říkal jsem si, že toto už určitě udělal někdo přede mnou. tak pokud to někdo má, vyměním za jiné články😃 ačkoliv ho až zase tolik nepotřebuji, neboť PG JL nedělám ...
Zaregistrován
17. 8. 2010
kacuro napsal/a:
dávám si teď dohromady literaturu k denárovému období....neboť PG JL nedělám
To je rozumne, ty denary jsou urcite zajimavejsi...😁
Zaregistrován
31. 7. 2008
Nafotil som rubnú značku na dennom svetle, pridávam foto.
Ak máte niekto v zbierke typ Cast V.26, pozreli by ste sa , aký typ rubnej značky je za uchom leva?
Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Maci – v tom Ti nepomohu ale musím konstatovat že to máš setsakra dobře vyfocené, klobouk dolu.😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Je to 26-tka? Určite by pomohla fotka celej mince, či nechcel si nás ovplyvňovať? Podľa hlavy to vyzerá na leva typu I. a čo sa týka značky, sám hovoríš "za uchom", teda nič iné ako polľalia to byť nemôže. Vyzerá to ako polľalia (deformovaná), nič iné to ani nemôže byť, lev (podľa hlavy) vyzerá na leva typu I., naozaj by som už bol na tvojom mieste kľudný, je to polovičná ľalia.
Zaregistrován
31. 7. 2008
OK, ďakujem 🙂
To turtleoverhead: ...zaexperimentoval som a a celkom to vyšlo, je to fotené cez lupu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.