Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Ale kto tvrdí, že to bolo prebíjané klincom? Keby to bolo prebíjané, tak je otvor hranatý, ja som ale presvedčený, že keď páni išli pranierovať tento groš, tak dierku najskôr vyvŕtali čo je podľa mňa oveľa jednoduchšie ako prebíjanie. No a po vrtáku zostane kruhová dierka, alebo sa mýlim? 😁
zdravím jestli máte o minci zájem tak se ozvěte na mail
alarich@centrum.cz
Ešte by som sa vrátil k tej deviatke čo tu bola diskutovaná, na Aukre urobila slušné dva litre a to som vraj oceňoval "nereálne".😉
Na druhej strane musím priznať, že som čakal cenu okolo 2500,-Kč, ale v rámci bojkotu tejto aukcie od tunajších členov je pre predajcu cena aj tak dobrá (a pre kupujúceho tiež samozrejme).
http://aukro.cz/prazsky-gros-j-lucemburskeho-cast-ii-9-i2468000336.html
asi nema cenu se v tom pitvat, ja s tebou dokonce vyjadril souhlas, pokud sis nevsim. vsak jsem psal myslim jasne:
a za svymi cenami si zase stojim ja. to ze nekdo neudrzi adrenalin na uzde a hazi tam prachy vidlema jak jezedak, je jeho vec kdyz na to ma (a jeho svaty pravo). ano takto funguji trzni ceny. jenze kdybych ja nakupoval za "trzni" ceny, tak zkoncim u tech nejbeznejsich trojniku Leopolda (nic ve zlem, taky jich par mam) a koupim si tak jeden za mesic.
ono si proste vazne staci rict "stejne nebudu mit vsechno" a pockat si. a bud ho budu mit za cenu, jakou jsem rikal, nebo si za tu cenu mozna koupim jinej mene beznej... ve vysledku budu mit sice sbirku 5x mensi nez horlivej prihazovac, ale zaroven i mnohem lacinejsi a tudiz vyhodnejsi (a tim lacinejsi myslim pomerne, ze celkove, je pri mensim poctu minci jasne).
dneska neni umeni nakoupit grose za 20 tis. (nerikam, ze vylozene prodelecne), ale nakoupit totez napr. za 5-8 tis. a kdyz se nedejboze budu zbavovat tech, co jsem nakoupil za 20 tis. vydelam napr. 5 tis. a kdyz se budu zbavovat tech, co jsem nakoupil za 5 tis., vydelam 10-15 tis. netvrdim, ze vse se da na aukru, ale i tam se da velmi levne - a to i v pripade takoveho grose...
a vic uz na to reagovat nebudu, abych tu nerozproudil zbytecnou diskusi... beztak se zas najde nekdo, kdo nepochopi, jak sem to myslel s tema cenama a bude me chytat za slovo, vsadte se 😁 😁 😁
zaverem - komu neni lito dat za takovy gros dva tisice a ma na to, at to za to bez vycitek da. ja bych to ale neudelal.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.