Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Hurley napsal/a:
........Chtělo by to detailnější fotky pro případné přesnější určení.......
Asi tak....jednu minci po druhé.....;) Pak se do toho pustím......
prodeje dávej do tématu prodejů a vždy s požadovanou cenou...
za ty stavy a typy nejsou ty ceny od Archyho moc reálné, ale budou nižší asi jak psal Oliver
ad foto - groše mají být stříbrné a ne "zlaté"...
Tak koukám už to tu i někdo zmínil, že cena je nereálná... 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
No ale Archy nevidel tieto fotky, ale maličké fotečky, že áno. Zčasti súhlasím s cenotvorbou, zčasti ale nie. Prvý, druhý a štvrtý groš sú typ Cast. I. 1 a nie sú to naozaj vzácne mince. Prvý groš je ale naozaj viac ako v slušnom stave a viem si predstaviť, že na Aukre by išiel kľudne nad tisícku. Ak by sa minca pekne nafotila, vedela by sa predať naozaj slušne - myslím slušne nad liter.
Ostatné dve jednotky sú skôr slabšie a naozaj tá cena čo som povedal je nereálna (teraz mám detailnejšie foto - aj keď strašidelné🙂), skôr do 500,-Kč, aj to som povedal asi veľa.
Pomôcť by ale mohla minca číslo 3, ide totiž o typ Cast. II. 9 a je to vzácnejší typ. Je to vzácnejšia minca s vyššou reálnou cenou, ale o cene tejto mince by som radšej komunikoval mimo toto fórum, aby som minci nerobil reklamu.
Mě by ta komunikace mimo toto fórum i zajímala ( ikdyž vím, že to není moje věc ), ale jinak souhlasím. Ikdyž ceny grošů......to je těžké....jedna věc je odhad a druhá věc je realita.....ale snad i jo....😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.