Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Na první pohled mi připadá, že ne...
.. Na druhou stranu si myslím, že je vždy dobré k posouzení vidět celou minci, zda je, či není na minci dvojráz nebo nějaká vada při ražbě, protože jako vždy, na fotce nějaký stín je (opět mám asi halucinaci a vidím tam náznak křížku, nebo něčeho...😁 😁 😁 ), což je nejspíš opravdu jen stín... (někteří výtvarníci mají prostě nadbytek fantazie 😆 )
Pokud se posuzuje jen takto malá část mince - pak mi tam logicky připadá velmi málo místa, aby se tam znaménko vešlo...
PS: ..a taky mi dnes v práci kolega řekl, že jsem prý měla být političkou- prý dokážu okecat všechno tak, že z toho stejně nikdo nic neví😆
Fotka nic moc, uznavam- pokusim se udelat nejakou lepsi. S tema dvojteckama to neni spatna uvaha, na druhou stranu je otazka, zda by ten trojlistek mohl byt vys nez to A a R. Okrojeni asi ne - nad temi dvema pismeny je jeste hodne mista a otazka je (pokud teda pomineme moznost, ze trojlist byl nekde hodne nad opisem) proc by A a R bylo vyrazeno celkem zretelna a z trojlistku nezbylo nic. Jinak strizek je trochu tenci- ale spis nad I a A nez mezi A a R (viz prvni foto).
Buď mám špinavé brýle, anebo tam vidím zbytek stopky trojlístku.
Ale jistý si nejsem😞
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
vassilij: takovych nerovnosti je nad A vice, navic by ten trojlistek musel byt stoceny doprava. Coz ale nemeni nic na tom, ze zachovalost opravdu neni idealni a urcite se 100% spolehlivosti nelze tvrdit ani jedno - takze to bude mozne do nejakeho uvest spis jako teoretickou moznost (bohuzel)...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.