Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Dík Archy. Ono ty bylo takové všelijaké....Aukce končila před půlnocí a já dvě hoďky před koncem přihodil můj strop a .....vyšlo to.....Mám radost....To víš, je to můj první grošík toho panovníka a čekal jsem na to dlouho....Měl jsi pravdu, není kam spěchat....😈
Sakum prdum za 772kč i s poštovným....štěstí......dvě hoďky před koncem jsem dal strop 1200kč a šel spát......
Jinak co rikate na gros JL s dirkou, prodany na aukci Dukatu za 800 + 15 procent? Ne ze by nebyl hezky, ale s tou dirou? Druhy gros JL na aukci, uz si ho moc nepamatuju, ale mam tady poznamku "nic moc", takze predpokladam takovy ten stav co se na Aukru proda za 700-800.. vydrazeny za 550, mozna skoda ze jsem do nej nesel.
tak se pochlubte, kdo si udělal radost.... 😁 😁
http://www.allegro.pl/item962052482_czechy_jan_i_luksemburski_1310_1346_grosz_praski.html
zajmavej kousek
zase křížkovej v Polsku
škoda, že z fotky není vidět co má na rubu za rozdělovací znaménko
přijde mi, že nejspíše dva kroužky - pak tedy Castelin nezná, Hásková 59
ale takhle to bohužel asi nedořešíme
stav skutečně nic extra, ale přesto je čitelnost ještě celkem slušná
já jsem šel (prostřednictvím polského kamaráda) na těch 225.... víc už se mi zdálo také moc.... i když si myslím, že by se ta mince dala slušně vyčistit.... možná.... no nic.. hlavně, že ji máme podchycenou a zdokumentovanou... nejlepší je vlastně virtuální sbírka... moc nestojí.. 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.