Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Je výborná !!! Už ji mám přečtenou,žádný románek,ale zajímavě popsaná tehdejší doba.😉
...si přečteš u nás až mě pojedeš školit.😉
a ve vysledku jsou zensky porad tak hrozne hodny jak tenkrat a chlapi porad takovy svinaci, prasaci a perverzaci jak tenkrat... jo?
no tak, bud konkretnejsi, ale hod to do tlacharny...
no zatim se to furt odklada...
s tímto souhlasím, napsat RRR znamená vzácnost mince ne její vzhled !! toto tu bylo mnohokrát kritizováno a překvapuje mě draku, že zrovna ty jsi to u své aukce použil. tento typ šel teď zrovna na aukru několikrát a řekl bych, že ten tvůj je z nich nejhorší 😋 také jsem si tento typ pořídil teprve před měsícem ... no ale nic ve zlém, je to každého věc ...
I Ty Brute po mne házíš kamenem....?!?
R byly psány na stav(nadprůměrný je bez debat), typ já neposoudím to jsem již psal. Za korunu je moc? tak já už fakt nevím kam jít s cenou.... 😋 když si vzpomenu na několik relativně běžných typů, které sem dával Oli a uvažoval o koupi(a něco i snad koupil) za ceny kolem cca 1500kč(i více) v mnohem hoším stavu řekl bych, tak kolik "šacuješ" výslednou cenu u tohoto kousku?😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
ja to nakonec nekoupil, to za ty prachy... koupil sem misto toho par mrzacku, vecer je sem hodim...
To Dracek: taky používám různé "aukrácké" popisky, ale "R" by měly být jen označení vzácnosti a se zachovalostí nemají nic společného. Ale je to každého věc - poslední dobou bývají i popisy v aukčních katalozích šílené - od "zbytků ražebního lesku" přes "sbírkové kusy" až po popis kvality o 2 stupně úplně mimo. Jen nechápu některé sběratele, kteří pak opravdu mince označují za stav o 1-2 stupně lepší, protože asi nikdy neviděli opravdu pěknou minci - púak jedině že by to byl kus ve stavu ještě před vyražením :-P , když 1/1 je mince 2/2 nebo dokonce horší.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.