Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Co je to za prodejce, který napíše "Slušný stav" a takto dráždí Draka, že chrlí oheň? Neznáte ji?
😁 😁 😁
;) Já ti nevím Dráčku,pod pojmem slušný stav,nevidím vychválení,že jde o pěknou či krásnou minci ve stavu 0/0 😎 ,Pokud tě to nějak pohoršuje,tak to mne móóc mrzí 😉 ,jinak jsem již osobně viděla horší grošíky za vyšší ceny a s větší chválou. Takže jak říkáš - chce to brát s rezervou. 😋
Který typ je nejběžnějsí nevím(jistě ví Archy), ale vzácnost byla myšlena(ač trochu přehnaně) ke stavu, podívám-li se, jaký odpad PG JL se poslední dobou nabízí na aukru, tak tento je jistě nadprůměrný... 😉
Ale nějak tu spamujeme vážnou rubriku, tlachárna je jinde...😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Mám dojem, že už jsem o něm kdesi slyšel. Ale nemůžu si zaboha vzpomenout kde!
🙄 🙄
Mne to nepohoršuje(mám svoji hlavu i názor vždy na to co kupuji...), já to jen uváděl jako příklad že popisy a ceny na aukru jsou různé a při volačce 1 Kč je strategie také různá a kupující jsou také snad svéprávní.... 🙂 😎
Jak říkám - chce to brát s rezervou....😁
Strategie prodejů je široká,prodej od korunky může být pro prodejce výhra,ale už jsem i občas zaplakala. Proto ať už je kvalita mince jaká je,neprodávám ji už níž než jsem ji kdysi sama koupila,což snad je k pochopení.😉
A jaká je koupená knížka???
http://aukce.atlas.cz/item580419127_580419127.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.