Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Ono ešte nejaký ten pátek potrvá kým ceny grošov pôjdu dole, som o tom presvedčený. Stále prichádza na scénu veľké množstvo zberateľov, ktorí zarábajú naozaj slušné prachy a pri aukciách na Aukre sa nebudú preplácať a prehadzovať o dvadsaťkoruny, ale o tisícky. Takže uznávam že je dobré kupovať lacno, konieckoncov tí čo ma naozaj poznajú o mne vedia, že keď som zbieral, tak som skoro vždy kupoval naozaj lacno. S týmto s Oliverom súhlasím.
Takisto súhlasím s tým, že Oliverov groš vôbec nie je špatný a za tú cenu je to naozaj dobrá kúpa.
Ja som ale predpokladal, že spomínaná deviatka pôjde dosť vysoko čo aj išla, ale moje predpoklady boli považované za nereálne. To, že je cena za tú mincu vysoká je druhá vec; Oliver mal pred časom šťastie pri kúpe svojej deviatky, myslím že keby sa teraz tá aukcia opakovala, cena by kľudne mohla skončiť tam, že v polovici by Oliver už neprihadzoval...😉
Jasné, v tejto sekcii nič výnimočné... 😎
:) a tak je to nejlip...🙂
nenene. grosik na aukro nedam. nebojte, ja vim, ze jsem mel jak se rika kliku. no ta je prave ale na strane druhe i dilem toho, ze proste si reknu limit a pres nej nehazim. 5x nebo i 10x to nevyjde, ale kdyz jo, o to vetsi je pak radost.
Přesně tak....už jsem taky vyrostl z toho skupování kde čeho za jakoukoli cenu.....už jen vyčkávám, shromažďuju pomalu finance, atd....ikdyž právě teď nemám co shromažďovat.......takže nebude za co kupovat.......👿
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.