Zaregistrován
26. 1. 2015
Dobry den.Uvazoval jsem co koupit zene jako podekovani za to ze mi porodila syna...prstynek, nausnice nebo neco takoveho?Napadla me zlata mince....nechci nejakou pametni.Spise nejakou RU.
A protoze jsem v tomhle smeru uplny laik chtel bych vas poprosit o radu nebo nejake doporuceni.Nechci nic draheho na to opravdu nemam finance.Predstavoval bych si castku do 5000 kc.
Predem diky za rady a odpovedi. 🙂
Zaregistrován
19. 1. 2008
kup jí krásnou uherskou desetikorunu za max 3200 Kč... je to výtvarně nádherná mince .... jedna z nejhezčích co znám .... a cenu neztratí
Zaregistrován
26. 1. 2015
Tak jsem koukal a nejlevnejsi asi za 3500 a ta je nic moc.Ale jeste mam cas par dni.Snad neco najdu.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Jako numismatik musí říci že to je dobrý nápad ale jako člověk který byl 3x ženatý Tě varuju, prsten bude rozhodně lépe přijat.😉
Zaregistrován
26. 1. 2015
Pokud se na to divas takhle tak ano.Ale moje zkusenosti rikaji ze bude lepsi ta mince.Protoze kdyby jsme se nahodou rozesli tak co ja bych delal s prstynkem.(Dle moji zkusenosti se mi totiz vsechny cenosti vrati).😋 😃
Zaregistrován
16. 2. 2008
:D Mně pak nezbývá než popřát aby Ti ten optimismus vydržel🙄 😉
Zaregistrován
19. 1. 2008
hele..... a co ženě prsten a synkovi do kolébky zlaťáček ? .... :-) :-) :-)
Zaregistrován
7. 2. 2011
Zlatá mince patří ke křtinám:
"Po obřadu byla oslava doma a je zvykem, že kmotr nebo kmotra dá dítěti cenný dárek. Většinou to bývá zlatý řetízek nebo zlatá mince."
Jsem stále poprvé ženatý a dát manželce jako dárek zlatou minci místo prstýnku
(v době kdy jsem mince nesbíral) nevím, nevím .....
Zaregistrován
19. 1. 2015
Hm... já to řešil zlatým klíčkem. Za každé dítko dostala jeden. Teď nosí na krku klíčů svazek. :-)
Zaregistrován
26. 1. 2015
Sakra chlapy vy mě nahlodáváte..... :-D
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.