Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 9. 2022
Zezadu je napsano GUY DEGRENNE - FRANCE . Asi jsou nerezove postribrene mam ten pocit.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Bez fotky značky to nikdo nevyvěští. Každopádně nová věc od 70. let dál.
Zaregistrován
12. 8. 2023
Zdravím, strýček Google nepomohl, tak zde jistě někdo rozluští značky.
V jednom předchozím příspěvku jsem našel kdo je GD, ale TD ne. Možná někdo z rodiny?
Magnet se nikde nechytí.
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2023
Chtela bych se zeptat na sadu priboru po babicce. Pry ji dostala svatebnim darem. Neco jsem tu dohledala,ale myslim,ze v te dobe ebay nebyl,tak nevim. Rada bych vedela,zda ma cenu je shovavat a pripadne,jak ji uskladnit,abych ji zajistila dlouhou zivotnost.
Dekuji
Obrázky:
Zaregistrován
15. 8. 2014
Krabice je od příborů známé solingenské firmy, ale je otázka, zda to co je v krabici, je skutečně jejím výrobkem. Vypadá to na postříbřené příbory, pokud mohu soudit, podle číslice 90 vyražené u krně příborového nože. Nevím zda jsou kompletní? Je tam vše 6x? Pokud nejsou kompletní a nejsou li stříbrné, bude cena této sady maximálně do 1 000 Kč. A myslím, že se jejich cena nijak zásadně nezmění, i když je uložíte na dalších 100 let. Pokud si je chcete schovat ponechte je v krabici a strčte někam do skříně, kde není vlhko.
Pokud se Vám líbí klidně je používejte v kuchyni, pouze příborové nože nedávejte do myčky.
Adalbert
Zaregistrován
20. 11. 2023
Pomůžete mně, prosím, rozluštit punc (značky) na naběračce? Případně i stáří, materiál, hodnotu?
předem děkuji, Holík
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2020
Samozřejmě stříbro. C značí puncovní úřad Praha.
Obrázky:
Zaregistrován
26. 12. 2023
Dobry den, našla jsem zde zmínku o značce RK- Rudolfu Kettnerovi, je možné, ze i muj přívěsek je od tohoto klenotníka? A co muze znamenat ten druhy punc? Dekuji !
Obrázky:
Zaregistrován
14. 2. 2016
Zdravím všetkých, prosím o pomoc pri identifikácii príboru. Ďakujem.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.