Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
31. 8. 2013
Hoci Ebay je zaplavený príborom so značkou Martin s panákom, nie je jednoduché pre mňa na otázku odpovedať.
Firma Wilkens vo svojom rode síce mala až dvoch Martinov, vždy ale pracovala so striebrom a značkami s kľúčom mesta Brémy, potom s menom WILKENS v rôznych podobách a nakoniec s najznámejšou značkou skrutkovicovým lisom. Časové spojenie značky Martin s panákom sa mi nepodarilo dohľadať.
Súčastná stránka firmy Wilkens hovorí o striebre, postriebrení 180 gr striebra a o nereze. MARTIN bola séria príborov s niekoľkými modelmi špeciálne pokovených príborov 90 a 100 gramami striebra a už sa nevyrába. Aký materiál bol pokovovaný som sa nedozvedel. Predpokladám, že séria MARTIN sa vyrábala až po roku 1969, keď firma Wilkens bola spojená s BMS s názvom Wilkens Bremer Silberwaren AG a teda to ani nie je starožitnosť. Príbory sa už vkladali do plastových sáčkov.
Zaregistrován
31. 8. 2013
JEZUS
Viď. informácia tučne vytlačená o niekoľko riadkov vyššie.
Zaregistrován
17. 9. 2014
Stator děkuji J
Obrázky:
Zaregistrován
1. 3. 2017
prosím vás co je to za punc a hodnota?? materiál striebro ,nerez...?
Zaregistrován
31. 8. 2013
Zaregistrován
17. 9. 2014
Stator děkuji ,ani já TT nedohledal a proto jsem myslel,že máš lepší zdroj..J
Zaregistrován
2. 3. 2017
Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť s určením punce na náhrdelníčku s českými granátmi, ale neviem sem vložiť fotografiu a z tých rád tu nie som moc múdra, vopred ďakujem za každú pomoc.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Pod prvým smajlíkom máš vybrať súbor.Klikni tam.Potom nájdi obrázok a klikni naň 2x.
Alebo je tam procházet a keď nájdeš obrázok,tak potom otevřít, myslím.Klikni na otevřít.
Je to skoro ako mail..
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.