Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
22. 9. 2021
Vie mi niekto poradiť o aký kov ide a rydzost
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
To neviem, ale stálo to 3 ruble aj 30 kopejok, povedal by som a to kedysi bolo cca 39 Kčs.
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
Aha, už to riešite inde. Tak pardóón.🙂
-s-
Zaregistrován
12. 7. 2021
Dobrý večer, byl by někdo schopen identifikovat zboží na této nekvalitní fotografii? Díky
Obrázky:
Zaregistrován
31. 8. 2013
Ano. Pretože je ale obrázok nekvalitný, ča aj sám viete, tak Vám to nepoviem. Ak sem vložíte kvalitné foto s fotoaparátom s makrom, dostanete kvalitnú odpoveď. Lenivosť nepodporujem.
Zaregistrován
12. 7. 2021
Je to fotografie, která mi byla zaslána, nepořizoval jsem ji. A protože se mám podle ní rozhodnout o koupi nebo nekoupi, žádám o názor. Že nepodporujete lenost, vám chválím. Nicméně výtka nepatří mně a kdoví, zda autorovi - neznám jeho schopnosti, možnosti, stáří, nemoce ani stav mentální svěžesti. Obviňování je snadné, není to ale projev vstřícnosti.
Zaregistrován
31. 8. 2013
Tak napíšte výrobcovi, vlákno je o starožitnostiach, nie o obchode so súčasným tovarom.
Zaregistrován
12. 7. 2021
Název vlákna zní: “Jak rozluštit puncovní značku na příboru”. Je mi líto, pane, jste snad znalý, nicméně nadutý hlupák. Snad vám nebude činit nesnáze převést si toto označení do rodného jazyka.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Fanobrel: Požádej prodávajícího o lepší fotografii, protože nebudeš kupovat zajíce v pytli.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Toto fórum má svá pravidla. Detailní foto značky a také foto celého předmětu nebo souboru je tu standardem. Vaše urážení uživatele stator je naprosto nepřípadné. A přidávat k urážkám narážky na to, že někdo mluví slovensky, ukazuje dost, co jste zač. Chcete něco výhodně koupit, a když Vám tu hned všichni zadarmo neporadí, tak urážíte jak trumpeta. Kdybyste taky nebyl trumbera a uměl číst, tak si dáte do googlu nápis z vidličky „ERCUIS 84“ a hned víte, co je to za „cennost“.
Tady si můžete počíst, co znamená to číslo 84, pokud tedy ovládáte i jiný jazyk než tu Vaši báječnou češtinu.
https://www.925-1000.com/a_platenumbers.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.