Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith

Ano, vyjadřoval jsem se k dopisu 1716(proto jsem psal na počátku časový údaj). Dungarpur nemám, protože jak jsem psal jsem sbírku ZZ již dříve prodal a tak nejsou tyto doklady v okruhu mého zájmu.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

[
](http://img128.imagevenue.com/img.php?image=57186_Nep29l_122_346lo.jpg)
Obálka Z Kalkaty rok1907 (Indie) do Patanu (Nepál) - 1.strana

[
](http://img128.imagevenue.com/img.php?image=57268_Nep85l_r_122_595lo.jpg)
Obálka z r.1907, odeslána z Kalkaty (Indie) do Patanu (Nepál)- II. strana

Zdravím vespolek,
před pár lety jsem začal sbírat Indické revenue a fiskální známky a rád bych sehnal katalog " The Court Fee and Revenue Stamps of the Princely States of India " od A. Koeppela a R. D. Mannerse.
Nemáte ho někdo navíc ?? Takový on-line katalog asi není že? Nebo jsou vydané i nějaké jiné katalogy na tyhle Indické zajímavosti třeba v ještě lepším provedení?
Předem moc děkuji za odpověď

Zdravím haussleyho, občas bývá originál katalogu na eBayi. Takový menší katalog online - hlavně obrázky - jsou na mých webových stránkách www.indiastaterevenues.com. Sice bez cen, ale pro orientaci to snad poslouží. Plánuju udělat pořádný update, ale bohužel zatím na to nemám dostatek času.

Zdravím ikánku . Předem, těší mi že můžu osobně on-line pozdravit autora nejlepších stránek na netu s naší zájmovou tématikou. Ty stránky jsem objevil před pár měsíci a hodně mi pomohly v orientaci. Na chvíli mi tedy vzaly dech , co indických států je :-) Když by tam byly i ceny bylo by to absolutně super, ale je mi jasný že to by stálo spoustu času navíc.
V každém případě díky moc za tyhle stránky. Na jejich update se budu určitě těšit. Na ebay občas kouknu, ten katalog jsem tam zahlídl jednou , ale to mi větší zájemce přehodil. Krom toho poštovné tuším že z ameriky nebylo nejlevnější. Ještě bych se chtěl zeptat, jak je z něho převáděno na naše koruny? U aukcí jsou občas hodnoty v dolarech. Na ceny Indických revenue a fiskálních známek bych docela rád někam kouknul , ale i víc poznal vydání abych mohl inteligentně potřídit co mám. I když oproti skvostům co tu jsou k vidění i vlastně na Tvých stránkach mám spíš víc běžné. Takže tedy katalog od A. Koeppela a R.D.Mannerse budu shánět vytrvale dál. Když by někdo chtěl nabídnout písněte prosím na mail haussley@razdva.cz . Díky moc

Pro Haussleyho: Mám katalog K+M na CD. Obsahuje 3 svazky včetně katalogových cen v USD a mapy všech staroindických států. Pokud o něj máte zájem pošlu Vám jej zdarma, dejte mi na sebe e-mail. Co se týká cen indických kolků, tak podle vzácnosti se 1USD přepočítává cca 3 - 10,-Kč.
Ale i na ocenění je expert Ikanek, odhaduji, že má jednu z nejlepších sbírek staroindických kolků na světě. Já mám ve svojí sbírce cca 175 staroindických kolkových států a celkově cca 400 ks kolků.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.