Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Já měl (a mám) něco podobného z bývalé NSR - celý skládací ranč Fort Laramie a k tomu asi 30 figurek indiánů, vojáků a kovbojů, pěších i na koních. Též kaktusy a další serepatičky k navození iluze Divokého Západu v dětském pokoji... 😃
Kamarádi z baráku si k nám s tím chodili hrát a společně jsme "špuntovkama" soutěžili v sestřelování těch figurek. To bejvaly časy...😉
Občas to vídám dražit na německém ebay.de, odkud je i tato fotka. Ten můj ranč je ještě lepší a větší, ale mám ho někde ve sklepě zabordelený...
Obrázky:
Já si s nimi právě hrál taky celé dětství, pak v takovém tom chaotickém období dospívání se všechny tyhle oblíbený hračky vytratily, poztrácely. Ale ta forma v člověku nějak zůstala vrytá a naplňuje mě, když něco takového seženu.
Pokud máte, pánové, nějaké figurky, o které byste se chtěli podělit, můžete mi zamailovat: Nocibard@seznam.cz. Budu moc rád.
Ahoj, nevíte někdo něco o hliněných indiánech? Byli podobní jako tito gumoví ale hezčí.
Jako kluk jsem jich měl několik desítek, indiány, kovboje, koně... Teď na mě přicházejí nostalgické nálady a chtěl bych si je zase sehnat. Absolutně ale nemám představu kde to mohli vyrábět. Rozhodně jsou starší padesáti let. Tenkrát jsme je měli všichni. Zatím jsem nenašel na internetu ani jejich fotku. Na kolbence také ani ťuk.
Tom
Nejprve si přečti pravidla, bod č.7
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/pravidla-diskuzniho-fora-sberatel-com-14958x899
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.