zilka1

Uživatel

Zaregistrován
7. 12. 2023

#1 - 7. 12. 2023, 09:03

Dobrý den, známý chce prodat z dědictví známky? II. republika (komplet, perfektní stav, celekm tři albumy a desky) včetně bonusů (černotisky, atd.) + z jiné sbírky aršíky Kde domov můj včetně zjevně nekompletní I. republiky + další neurčené známky z celého světa (je toho skoro dvě banánovky).
Ani ho moc nezajímá reálná cena, spíš kam se s tím obrátit, aby ho moc neobrali. Nevládne počítačem, zkouším mu pomoci. Za případné tipy díky. Pokud to sem nepatří (zvolil jsem špatné vlákno), omlouvám se.

shareman

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2010

#2 - 7. 12. 2023, 09:09

Aukčný dom, napr. Burda. Ten je momentálne najväčší a má najväčší dosah. Sú aj iné samozrejme ale keď tak už momentálne najväčší.
Nebude mať s tým starosti. Oni vyberú lepšie kusy, čo treba overia a všetko vybavia. Zoberú si pravdepodobne 20% (je to od 6-20) ale je to bez starostí a trhová cena. Všetko ostatné sú buď starosti alebo za to dostane menej než ponúka trh.

zilka1

Uživatel

Zaregistrován
7. 12. 2023

#3 - 7. 12. 2023, 09:54

Děkuji za odpověď. Rovněž jsem na ně slyšel docela chválu. A starosti myslím nechce ani známý, ani já. Navíc já je už mám, protože vtipně uskladnil všechno u mně - a docela to překáží.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.