Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Teoreticky je možné, ale neviem Davidova hviezda v pravoslávnej cirkvi vrátane znakov ???
Snáď sa opytujúci neurazí pokiaľ prepošlem obrázok ľudom čo majú hlbšie profesionálne znalosti?
Uvidím aká príde odpoveď???
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
To nemusi nijak souviset, je to nejaka moderni slatanina, ja jsem jen urcil toho Krista.
numismat@seznam.cz
Nedovolím si súhlasiť s názorom, nejakú literatúru vlastním, ale nie je až detailne popísané to by žiadalo lepšiu knižnicu.
Prosba o pomoc s určením už odišla...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Prosím, Miles123, neberte tady příspěvky grofika vážně, evidentně o tom nic neví. Jak jsem psal, je to moderní ezo, rádoby magický přívěsek. Na jedné straně starý magický symbol pro slunce, na druhé, jak psal správně numismat, je Kristus. Nestojí za velké bádání, studium magie nevede k ničemu, jsou to nesmysly, které můžou maximálně připravit člověka o duševní zdraví. Pokud chcete zjistit o tom symbolu víc, stačí dát do googlu těch pět slov, co je kolem té hvězdy, a hned to na vás vyskočí.
Nejdřív jsem si myslel, že by to mohl být symbol Zednářů, který jsem před nedávnem někde viděl, ale je to jen dost podobné: https://www.zlatakorunacz.cz/eshop/zednarska-medaile
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.