Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 10. 2006
Teoreticky je možné, ale neviem Davidova hviezda v pravoslávnej cirkvi vrátane znakov ???
Snáď sa opytujúci neurazí pokiaľ prepošlem obrázok ľudom čo majú hlbšie profesionálne znalosti?
Uvidím aká príde odpoveď???
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Odoslané = uvidím kde je "sever"?
Zaregistrován
25. 7. 2006
To nemusi nijak souviset, je to nejaka moderni slatanina, ja jsem jen urcil toho Krista.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nedovolím si súhlasiť s názorom, nejakú literatúru vlastním, ale nie je až detailne popísané to by žiadalo lepšiu knižnicu.
Prosba o pomoc s určením už odišla...
Zaregistrován
29. 11. 2020
Prosím, Miles123, neberte tady příspěvky grofika vážně, evidentně o tom nic neví. Jak jsem psal, je to moderní ezo, rádoby magický přívěsek. Na jedné straně starý magický symbol pro slunce, na druhé, jak psal správně numismat, je Kristus. Nestojí za velké bádání, studium magie nevede k ničemu, jsou to nesmysly, které můžou maximálně připravit člověka o duševní zdraví. Pokud chcete zjistit o tom symbolu víc, stačí dát do googlu těch pět slov, co je kolem té hvězdy, a hned to na vás vyskočí.
Zaregistrován
27. 12. 2023
Zaregistrován
27. 12. 2023
Nejdřív jsem si myslel, že by to mohl být symbol Zednářů, který jsem před nedávnem někde viděl, ale je to jen dost podobné: https://www.zlatakorunacz.cz/eshop/zednarska-medaile
Zaregistrován
31. 1. 2024
Ďakujem všetkým za odpovede, nie je to nič moderne, ja ho mam už niečo cez 10 rokov. Len ma zaujímalo čo presne to je, nebudem to ďalej riešiť, a už vôbec nie ak to ma byt nejaká magická hovadina :-), ešte raz ďakujem za pomoc
Zaregistrován
23. 10. 2006
Symbolika na webe, len podobná a vôbec nie obojstranná čo je veľmi veľký rozdiel...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.