Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zaregistrován
15. 8. 2023
Poprosil bych tuto pudřenku, moc dekuji
Obrázky:
Zaregistrován
12. 8. 2023
Zdravím, strýček Google nepomohl, tak snad někdo pomůže rozluštit značky.
V jednom předchozím příspěvku jsem našel kdo je GD, ale TD ne. Možná někdo z pokračovatelů rodu?
Magnet se na žádný příbor nechytil.
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
15. 8. 2014
První fotka je stříbro, puncováno R-U puncem pro stříbro o ryzosti 800/1000.
Druhá fotka je stříbro, puncováno rakouským puncem pro 15 lotové stříbro, punc je z roku 1854 a používal ho puncovní úřad ve Vídni. TD je vídeňský stříbrník Thomas Dub.
Bachner byli vídeňští stříbrníci bylo jich několik.
Všechno co jsem Vám zde napsal je na netu, a pokud Vás to opravdu zajímá, lze to velmi snadno dohledat včetně životopisů jednotlivých stříbrníků.
Adalbert
Zaregistrován
12. 8. 2023
Děkuji velmi. Podrobnosti jsem si dohledal.
Zaregistrován
31. 7. 2023
Dobrý den, mám dřevěný starší obraz, kde na zadní straně je uveden výtvarník R. Gajvas. Ve vyhledávači mi to nic nenachází. To je nějaký neznámý autor? Potřebuji zhruba odhadnout cenu obrazu.
Předem děkuji za odpověď.
Obrázky:
Zaregistrován
9. 4. 2022
Zdravím, vie niekto poradiť čo sú to za značky? Je tam obrázok bicykla , z ľava písmeno I, z prava D a nad obrázkom STE. Vidieť to iba pod mikroskopom, mobilom som nedokázala lepšie odfotiť. Je to malý prívesok. Za každú radu ďakujem.
Obrázky:
Zaregistrován
19. 10. 2023
lepie ako 333..mama ziskala obrucku nevedel som odkial je bol tam len rok potom som zistil podla datumu ze vtedy mali svadbu moji praprastarí rodicia, poslanec si bral dceru ministra,mama ju nosi miesto tej co jej dal oco:)u mna je tam hodnota zlata menej podstatna , ide mi skor o to kdo ju nosil na ruke
Zaregistrován
19. 10. 2023
Gabikam napsal/a:
Zdravím, vie niekto poradiť čo sú to za značky? Je tam obrázok bicykla , z ľava písmeno I, z prava D a nad obrázkom STE. Vidieť to iba pod mikroskopom, mobilom som nedokázala lepšie odfotiť. Je to malý prívesok. Za každú radu ďakujem.
Obrázky:
mne to pripada ako cislo 825...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.