Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tím jsi měl začít 🙄
Zaregistrován
17. 10. 2012
Iny punc som nikde nenasiel. Pripada mi to ako pozlatene strievro. Len na tomto ocku som videl nieco. Je dost male a tazko sa mi robi makro... zapinanie je zaujimave. Ale niekto tamn pridal asi to poistne ocko s tou tenkou retiazkou aby sa nerozoplo...
Obrázky:
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Pekná práca, čeče kam chodíš na tie veci satestsat121, kamene zrejme nie sú čisto červene preto nebudú pyropy, ale pyrop almandíny = odroda granátu len pre farbu iné pomenovanie.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
17. 10. 2012
Vdaka Grofik. Oprasil som rodinnu zbierku. Este by ma zaujimal tvoj nazor na kamene na gombiku ak vies mi poradit ;-P
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
27. 12. 2010
Ten punc je opravdu mizerně vyražený - klidně by to moh být dovozní punc. Dodatečnému jištění se nedivím - tento druh zapínání se časem vychodí. Řetízek byl opravován nebo nastavován.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
17. 10. 2012
Dakujem gorila. Jedine zistit to musim tak, ze škrtom urcia, či je to pozlatene striebro, alebo zlato...ale krizik sa mi páči
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
26. 12. 2021
Dovedl by prosím někdo určit tyto puncy - z jakého přibližně období je šperk? Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 7. 2022
Zdravím,zná někdo tuto značku a jedná se o postříbření?
Děkuji za info:)
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2022
Dobrý večer jsem tu dnes poprvé, tak se omlouvám, pokud budu trochu od věci ; mohu Vás poprosit o přibližné ocenění této stolní sady? Jedna se o italskou? značku AP? x 12a rok cca 1970-1980? Není to starožitnost, pouze vintage, ale já jsem na tyto věci trochu ujetá. Moc by mě zajímalo, jestli jsem neprovedla nevhodný nákup. A pokud jsem se vetřela do uzavřené společnosti, znovu se omlouvám. M.
Obrázky:
Zaregistrován
31. 8. 2013
AP pudel pes
Predávali šmejdi, žiadne striebro, žiaden Alfred Pollak
Je toho plný internet, šmejd
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.