Posílám sken přední strany tý bankovky, chtěl jsem dát 600 dpi i pod 2 MB v jpg, ale web mi to nebere, 400 dpi přes jpg stejně velký mi bere.
Momentálně jsem kontaktovat 1 ze dvou lidí, od kterýho to mám, pomíchal jsem si věci dohromady a mám kontakt na jednoho a nevím jak se jmenoval ten druhý. Ten co mi dal vizitku, toho asi budete znát mezi numismatiky, ale dokud neodpoví, tak jméno nenapíšu, že je bankovka od něj je na 50%. Kvalita papíru na prd v protisvětle není vidět žádný vodoznak apod. Ale taky nevím kam koukat, kdyby tam něco bylo. Nevycentrovanost je stejná jako u kusu co se teď prodal na ebay za 279,- USD a na jíný sajtě stejně nevycentrovanou a pořivenou prodávají i certifikátem ověřené pravosti za 220 USD, ale má nějaký flek.
Obrázky:
A tady druhá strana. Bankovka stála několik tisíc, až pak se mi rozložilo co to je, že je to nejvyššín nominál v historii a pokud origoš, tak není na posílání po přednáškách. Kupoval jsem si původně jen didaktické pomůcky. 😋
Kdyžtak mi napiště v jakém formátu a jak bych to měl skenovat, abych do 2 MB nacpal co nejkvalitnější obraz. PNG jsem zkusil a to je moc velký i s horší kompresí.
Mohl bych zkusit naskenovat jen výsek detailu na max. Mám naskenovat detail?
Obrázky:
skuste poslat skeny na kuscsikp@gmail.com
v poslednom dobe som predal 3 kusy, ceny medzi 80-120EUR (UNC a slabsie).
Okolo 120-140 EUR vzdy je na trhu, napriklad:
http://gyujtemeny.vatera.hu/erme_penz_papirpenz/magyar_papirpenz_pengo/b_pengo/egymilliard_b_pengo_unc_1946_1641547892.html
Dobrý den,
zde mám něco pro znalce.Prosím o hodnocení.Mám jednoho kolegu co má tohle na prodej.Je to emigrant co se vrátil po letech do Čech a chtěl by to prodat.Prosím o ocenění.Děkuji mnohokrát.
Jde o originální předlohy pro tyto bankovky.Ještě jsem kopíruji mail co mi napsal a samozřejmě fotky.
Jeste vam posilam originaly podle ceho se tiskly bankovky. Nevim jak se tomu rika cesky.
Podivejte se na to.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.