Koukám, že toto fórum je o ničem, člověk požádá o radu a co se stane? dostane pár nabídek k prodeji, ale o ceně nikdo nemluví a nenapíše ji. Čeká až se mu ozvu a jakmile se neozvu do 12 hodin už jsem lump a zločinec, co tu jen dává zajímavé nabídky a nechce se s nikým bavit. Je mi smutno, že toto fórum je jen o cca pěti lidech, co vše vědí a každého znají, ale když chce člověk pomoci, poradit tak nenapíšou. Je mi za vás smutno pánové!
Hlavně po aférkách typu 20 Kč 1926 jednopísmenovky je k podobným raritkám nejen zde na fóru absolutní nedůvěra, zkrátka NEVĚŘÍM (!!!!!), že tato bankovka není upravená, už to zde bylo v jiné sekci naznačeno, je to PODVRH !!!
trk napsal/a:
Koukám, že toto fórum je o ničem, člověk požádá o radu a co se stane? dostane pár nabídek k prodeji, ale o ceně nikdo nemluví a nenapíše ji. Čeká až se mu ozvu a jakmile se neozvu do 12 hodin už jsem lump a zločinec, co tu jen dává zajímavé nabídky a nechce se s nikým bavit. Je mi smutno, že toto fórum je jen o cca pěti lidech, co vše vědí a každého znají, ale když chce člověk pomoci, poradit tak nenapíšou. Je mi za vás smutno pánové!
Přesně jak řekl trava. Cena je závislá podle nabídky a poptávky. Ve stavu 3 cca 3.000 ale tohle stav 3 neni. Ted záleží zda se tady najdou 2-3-5 zájemců kteří jsou vám ochotni dát třeba více a budou se přeplácet jelikož mají o bankovku zájem. Nebo to dejte na aukro a uvidíte za kolik se bankovka prodá když ji chcete prodat...
Hlavne by se mel uzivatel trk mirnit, jinak tady dlouho nepobude. A nez zase napise nejakou splasenou reakci, at se podiva na historii:
Pokud se podivam na jeho prispevek, byl napsany 10.1. v 17:00. Je v nem jedina otazka, na kterou odpovedel smith 10.1. v 17:26. O dotazu na cenu neni zadna zminka, takze zajemci se pochopitelne ptaji. A pokud neodpovidam na maily (nemam cas, je jich hodne), tak staci misto osocovani jinych napsat sem "mam hodne nabidek", "neprodam", "prodam nejvyssi nabidce", "pujde na aukro", ale proste nejak normalne reagovat. A vsechno by bylo v pohode; takhle to bohuzel v pohode neni.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.