blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#31 - 4. 11. 2016, 20:09

Robi 13, pokud můj příspěvek že tuto diskuzi pouze zasíráš naprosto nesmyslnými dotazy a dedukcemi pokládáš za vulgarizmus, je to jen a jen Tvoje věc. A pokud se Tě to dotklo, asi mám pravdu. Jedna polovina Tvých příspěvků je že stále do nekonečna hledáš nějakou vzácnost, místo aby jsi se věnoval studiu literatury, jak Ti mnozí doporučovali. A druhá polovina příspěvků je pouze vylévání frustrací z toho, že jsi bohužel žádnou "vzácnost" doposud neobjevil. Nerad ve spojení se známkami používám slovo "smetí", ale zatím nic jiného jsi tady neukázal a neřešil. Měřit známkový obraz na setinu milimetru dokážeš, ale už je pro Tebe velký problém porovnat dvě známky H a V a povšimnout si že výčnělek na písmenu P v POŠTA má každá. Stejně tak sem dát naprosto banální známku DL 22 a chtít na ní něco studovat. Bez literatury - kterou nemáš. Je to smutné, ale jdeš špatnou cestou.

mysak241

Uživatel

Zaregistrován
17. 11. 2011

#32 - 4. 11. 2016, 20:39

Robi13:
blazek007, smith, doddie, zoubek a ostatní mají pravdu. Probuď se!!! Pokud chceš studovat určitou oblast ve filatelii, O.K. Dle mého názoru, ale skutečně hledáš pouze poklad tam, kde asi není. Přirovnal bych to k jednomu přísloví a to zní: " házení perel s..ním". Zbytečná práce pro všechny, co se ti snaží poradit nebo pomoct. Tobě skutečně nejde o to, aby jsi se posunul ve studiu daného oboru dále, ale o to, aby ti někdo řekl, že jsi koupil nebo zdědil něco vyjímečného. Z mého posledního příspěvku jsi evidentně nic nepochopil.

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#33 - 4. 11. 2016, 21:24

Nějakou dobu sleduji diskuse s Robi13.
Jeho příspěvky splňují veškeré aspekty tzv. trollingu. Za 14 dnů 111 převážně nesmyslných dotazů a příspěvků.
A v internetových diskusích se říká "nekrmte trolly."
Svého času působil v diskusích velmi svérázný diskutující, který si říkal Skrblík. Ale ten měl alespoň nějaké filatelistické znalosti.
Takže, asi tolik.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#34 - 4. 11. 2016, 22:29
Robi 13, pokud můj příspěvek že tuto diskuzi pouze zasíráš naprosto nesmyslnými dotazy a dedukcemi pokládáš za vulgarizmus, je to jen a jen Tvoje věc. A pokud se Tě to dotklo, asi mám pravdu. Jedna polovina Tvých příspěvků je že stále do nekonečna hledáš nějakou vzácnost, místo aby jsi se věnoval studiu literatury, jak Ti mnozí doporučovali. A druhá polovina příspěvků je pouze vylévání frustrací z toho, že jsi bohužel žádnou "vzácnost" doposud neobjevil. Nerad ve spojení se známkami používám slovo "smetí", ale zatím nic jiného jsi tady neukázal a neřešil. Měřit známkový obraz na setinu milimetru dokážeš, ale už je pro Tebe velký problém porovnat dvě známky H a V a povšimnout si že výčnělek na písmenu P v POŠTA má každá. Stejně tak sem dát naprosto banální známku DL 22 a chtít na ní něco studovat. Bez literatury - kterou nemáš. Je to smutné, ale jdeš špatnou cestou.

Ak by som predsa len trocha nepatral a nestudoval, tak asi by som si nevsimol to, co mi vlastne nikto nepovedal vid. snimok v https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/svetlo-fialova-30h-znamka-hradcany-28042x3
ja som kludny a ak to, ze kultivovane odpovedam a reagujem na vsetky otazky alebo na nevhodne odpovede ktore sa v mojej teme objavia znamena, ze som frustrovany, tak potom bolo by super keby vsetci ludia boli frustrovani a chovali by sa slusne a kultivovane min v takom duchu ako pisem odpovede.

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#35 - 4. 11. 2016, 22:47

Za prvé jsi se ptal Doddieho, a za druhé ten obrázek mluví zcela jasně - ano, jedná se o deskovou vadu 15/I. A pokud někdo odpověděl dříve, můžeš mě zase napsat že jsem od něj opisoval.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#36 - 4. 11. 2016, 22:56
Nějakou dobu sleduji diskuse s Robi13. Jeho příspěvky splňují veškeré aspekty tzv. trollingu. Za 14 dnů 111 převážně nesmyslných dotazů a příspěvků. A v internetových diskusích se říká "nekrmte trolly." Svého času působil v diskusích velmi svérázný diskutující, který si říkal Skrblík. Ale ten měl alespoň nějaké filatelistické znalosti. Takže, asi tolik.

Jaromir.

Takze co je podla Teba spravne a dovolim si uviest moznosti:

• Jarmir = 1466 prispevkov od 2006 (14,6 prispevkov rocne)
  • smith = 8144 prispevkov od 2009 (1157 prispevkov rocne)
  • Blazek007 = 998 prispevkov od 2006 (99 prispevkov rocne)

Vobec na to nepotrebujem odpoved, iba sa zamysli, ci to co si ty uviedol ma vypovednu hodnotu z pohladu "do tohto poctu prispevkov je to ok a nad to cislo to je no no no velmi velmi zle"🙂 prepac, uz sa musim troche smiat. Ale aj tak ti dakujem za prispevok.

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#37 - 4. 11. 2016, 23:28

Smát se můžeš, ale pouze sám sobě. Zamysli se nad tím jaké příspěvky sem dal Jaromír a Smith - a Ty. Už jsem Ti to napsal jednou - minimálně polovina Tvých příspěvků nemá s tématem absolutně nic společné. Já už opravdu věřím tomu že si tady pouze léčíš nějaké svoje mindráky, jiný důvod proč sem vůbec chodíš nevidím.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#38 - 4. 11. 2016, 23:45
Ja nie určite. Vieš základný problém je, že si mal od začiatku povedať, že nemáš v úmysle sa venovať filatélii, len potrebuješ určiť ceny, resp. objektívne ohodnotenie tebou nájdených vzácnych známok, variant. Každý by sa k tvojim otázkam a priori staval inak.

Smith,
mna ale ta fila. zaujima, tak preco by som mal tvrdit opak? Ja tvrdim, ze nepredpokladam, ze sa z toho stane moj konicek. Ved aj logicky z toho aj vyplyvaju moje (podla niektorych nezmyselne otazky), lebo ma to zaujima... ved opytat sa priamo na cenu je to najjednoduchsie, ale asi sa na to takto nikto nepozrel resp neuvazoval.

Robi13

Uživatel

Zaregistrován
22. 10. 2016

#39 - 4. 11. 2016, 23:52
Smát se můžeš, ale pouze sám sobě. Zamysli se nad tím jaké příspěvky sem dal Jaromír a Smith - a Ty. Už jsem Ti to napsal jednou - minimálně polovina Tvých příspěvků nemá s tématem absolutně nic společné. Já už opravdu věřím tomu že si tady pouze léčíš nějaké svoje mindráky, jiný důvod proč sem vůbec chodíš nevidím.

1 ) V diskuzích se chovejte slušně a nepoužívejte zbytečné vulgarity, přistupujte k ostatním lidem s úctou, neútočte, nezneužívejte fórum k výhružkám a obtěžování. Příspěvky podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem, skupinám obyvatelstva, zejména pak k etnickým či náboženským skupinám, jakož i příspěvky obsahující obscenity a vulgarismy jsou zakázány.

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#40 - 5. 11. 2016, 08:26

Robi 13, přikláním se také k názoru Jaromíra že jsi obyčejný troll, nejspíše puberťák, který dokáže svými příspěvky kazit každou diskuzi. Spočítej si kolik Tvých příspěvků se opravdu týká známek - a kolik z nich jsou pouze nesmyslné bláboly. Dojdeš k neuvěřitelnému nepoměru. A pokud opravdu duševně neuneseš že jsi mezi svými známkami nenašel žádný "poklad", věnuj se raději něčemu smysluplnému. Jak už jsi tady několikrát četl - pokud něco chceš najít, musíš především vědět co hledáš. A Tvoje filatelistické znalosti jsou minimální, ne - li nulové. A ještě napadáš ty, kteří Tě vrátí zpátky na zem že ta Tvoje známka je zcela běžná.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.