Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
Zaregistrován
17. 11. 2006
U takových věcí cenu určuje spíše cena záliby, kolik je za ni kdo ochotný dát.
Zaregistrován
13. 12. 2010
Pre Zdendu:
Myslím si, že vzhľadom na skutočnosti, ktoré si uviedol si to kupca nájde vždy. Podobný materiál radím do skupiny "predaj so správnym popisom". Čo sa týka ceny myslím si, že v tejto cenovej kategórii bude cenu vždy určovať trh, dopyt a ponuka po podobných položkách. V každom prípade je to štvorblok, ktorý si vždy dokáže nájsť svojho majiteľa.
A ešte niečo. osobne si nemyslím, že by tomuto štvorbloku tie chyby nejakým spôsobom poškodili, či znížili jeho cenu. Veď položme si úprimne otázku, kto z investorov má niečo podobné vo svojich kumuláciách?
Zaregistrován
17. 11. 2006
Máš pravdu Jozef, kupec se dnes najde opravdu na všechno, viz tyhle "známky" s příhozem 338.- Kč v sobotu v poledne😉 .
Obrázky:
Zaregistrován
17. 11. 2006
Jo. To je děsné, co? Je vidět že některým lidem chybí nejen základní znalosti, ale i soudnost.
Zaregistrován
6. 2. 2009
Jarek: Vieš stačí, že je tam napísané spolu to má kat.cenu 4200,- Kč. Tak je to super kúpa. 😁
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
17. 11. 2006
Jenže jsou i tací, že když Ti tyto známky později třeba nabídnou k prodeji a řekneš jim že jsou bezcenné, označí Tě za podvodníka, ne - li přímo za zloděje, že je chceš okrást. Vždyť přece v katalogu mají velkou cenu.
Zaregistrován
25. 12. 2012
Dalsi predajca co uviedol do popisu ze nerozumie znamkam, dedicstvo po dedovi aj s popisovymi stitkami z cenou a drazba od koruny. Uz len to co je uvedene v popise bije do oci.
Znamky zrele kremacie tento vyraz som si vypozical tu z fora. Ja som zastancom ze znamky netreba vyhadzovat hned do kosa ponevadz kazda pisala svoju vlastnu historiu a pre zberatelov maju vypovednu hodnotu a tieto poukazuju nato, ako sa z beznych upotrebenych zubkovanych znamok 6C, 9C a 13B ostrihanim zubkovania stali drahsie strihane znamky a este k tomu su s necitatelnymi razitkami p.u. okrem 10 (h). Len podotknem k 10 (h) strihanej s razitkom postoveho uradu Praha. Bezne sa vyskytuju vystrizky s razitkom p.u. PRAHA 1 C.S.P. s rozlisovacim znakom 4h alebo 4o, ktore boli orazitkovane z ochoty. Podla aktualnej ceny ponukanych znamok na nemenovanom vebe nastavajuci kupujuci nema patricne vedomosti a to vzdy bude nahravat predajcom takehoto typu. Tu plati pravidlo pokial nie som si isty, alebo mam co len najmensiu pochybnost o povode a pravosti tak nekupit, alebo sa pred kupou poradit s niekym .
Zaregistrován
25. 12. 2012
Toto sa vydrazilo za 25000CZK na jednej aukci pri dobrom zostavenom popise
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.