Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Dobrý den dostala jsem hodinky třech značek.... První jsou kapesní stříbrné hodinky Omega mají zlaté ručičky a i čísla zvláštní kostičkové lesklé kostičky a vteřinovka na malém číselňíčku dole na místě čísla pod pouzdříčkem je spousta drobných rytin s čísly a slovo nebo jméno Rilsi... jsou velmi těžké a podle jedné stránky se výroba odhaduje na rok okolo 1936 ... zajímalo by mne jstli by mi někdo mohl poradit
Jako další jsou asi pánské náramkové hodinky Poljot 16 jewels made in ussr (s páskem a jdou)
A jako třetí dle mého dámské náramkové hodinky swiss made s lesklím ciferníčkem (vypadá jako by byla čísla napsaná na perleti) vypadají zachovale je v nich nějaké droboulinké rití které ani nepřečtu jen velké VR vypadá jako původní značka
Kolik by jste je typovali?
Jak vkládat dotaz:
- Již v názvu tématu naznačit o co jde, například:
“Dotaz” není moc dobré
“Dotaz na hodinky” už je trošku lepší
“Náramkové hodinky Omega” je nejlepší - Udat co nejvíce detailů při popisu. Velikost, váha, materiál, všechny případné nápisy, punce a značky.
- Někdy pomůže i původ předmětu, jako třeba: “Po dědečkovi který byl hrabě” nebo “Koupeno od Vietnamce za 5,- Korun”
- Vložit alespoň trochu slušnou fotografii.
- Pokud se ptáte na více podobných předmětů, dejte je do jednoho tématu.
A nakonec, toto není poradenská služba s nepřetržitým provozem. Je to internetové fórum kde se scházejí lidé se společnými zájmy, někdo je tu často a jiný třeba jen jednou za čas, proto neurgujte svůj dotaz.
Pokud vůbec nikdo neodpoví, znamená to že tu prostě nebyl nikdo kdo by znal odpověď.😉
Ok pro pána turtleoverhead :-) dostala jsem je od babičky s tím že je od někoho dostal děda ... nevíme ale od koho a za co (bohatá minulost ... před válkou mistr české republiky v boxu nejlehčí váhová kategorie , po válce památkář , a za 2.světové byl partizán s odceněním a vyznamenáním ...a td ale už víc nevím a babička je mi to bohužel už také nepoví) Děda je nenosil stále ale jen v neděli já bohužel dědu napomatuji zemřel cca 30lety ... nejlépe bude když si nabiji baterku k fotáku a vložím fotky ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.