caco - koukám na fotky Tvého fazetéra 😉 To je vlastní výrobek nebo sis to nechal někde udělat, že? Chci jít taky touhle cestou a líbí se mi jak to máš jednoduše řešešný. Chci se zeptat, úhel nastavuješ jen podle toho sklonoměru? Je to dostatečně přesný? A s tím kolečkem 96 si vystačíš, nebo máš i další (64..?) a vyměňuješ je? 😎
jezevec74@gmail.com
jj robil som si sám,samozrejme indexové koliečko a uchytávanie dopu je robené na cnn aby to bolo presné.uhlomer je digitálny s presnosťou 0,05°,ale v pohode stačí na desatiny. jediná neváhoda je že ked ho položíš tak rovina je 0 a ty potrebuješ 90° , čiže ho najskôr položím na bok ,vynulujem a až potom prichytím. idem ale riešiť digitálny na osku ako je na kovových pravítkových uhlomeroch.teraz so začal vyrábať 2 kusy kedže ma furt niekto otravuje že by kúpili ked by som im to vyrobil. takže robím to trošku jednoduchšie /minimalizovanie použitia sústruhu,frézy/ ,takže potom nafotím jednotlivé komponenty,ak si bude chcieť niekto vyrobiť
díky, už začínám pomalu vymýšlet a kreslit díly 😉 Líbí se mi tenhle: https://facetron.com/facetron/ ... jenom to nastavování úhlu je tady zbytečně složitý a podle mě musí časem i dělat problémy. No a ta cena... 😲
Ještě jeden dotaz, jestli teda můžu 😉 ... Ty máš pohyblivý části na ložiskách, nebo jen v kluzných pouzdrech?
jezevec74@gmail.com
Cena nie je vysoká na dané možnosti ...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.