Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Detektivka pro vás všechny a těším se, že budete mlátit argumenty proti a pro. Mohlo by se to hezky a záživně číst ty vaše příspěvky. Grofiku proč si myslíš, že to je konec 19 tého století... má to nějaké typické markanty, nebo tak nějak. Hrozně rád se poučím, protože o tom fakt nic nevím a nikdy mně to nezajímalo... Za to můžete vy všichni včetně zakladatele vlákna, že mně to začalo zajímat 😃 Jako habánské džbány se mi líbily vždycky a když jsme byli v muzeu v Modre, tak to byla nádhera ta slovenská keramika, moc se mi to líbilo ....

.............pro Jirku,jelikož žiji v okrese kde je dost starej keramiky,a sám se jí zabývám,přikláním se k nazoru p.TOMOS😆

To je v pořádku kluci.. já se nebudu zlobit, že se nakonec zjistí, že to je nové. Abych pravdu řekl mne nikdy nenapadlo o těch talířích uvažovat v rovině, že by mohly být staré a vždy jsem to považoval za ne příliš staré. Až Grofik mne tak trošku překvapil svým názorem , že to je konec 19tého století. Jako staré věci fakt poznám a občas se řídím podvědomím, když si nejsem jist a většinou mne třetí oko nezklame ...můj pocit je, že se nejedná o talíře starší padesáti - šedesáti let. Samozřejmě bych byl rád, kdyby měl Grofik pravdu to je snad jasné 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.