Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
9. 6. 2010
Zdravím,
nenašla by se u někoho Jarmila Hásková : PŘÍSPĚVEK K TYPOLOGII, VÁZE A JAKOSTI PRAŽSKÝCH GROŠŮ KRÁLE JIŘÍHO Z PODĚBRAD, velice bych jí ocenil 😉
Díky MOC!!!
Zaregistrován
28. 6. 2008
Pokud jde o počteníčko, jak to viděla Hásková, pak nepomohu, ale pokud by šlo především o typologickou tabulku, tak k tomu stačí pořídit zářiové číslo časopisu Mince a Bankovky 5/2013 (snad to není reklama 😃 )
Zaregistrován
9. 6. 2010
děkuji za tip 😉
Zaregistrován
28. 6. 2008
..koukám, že nám to v tomto tématu docela utichlo... nikdo nesbírá Jiříka? 😃
Zaregistrován
23. 11. 2011
Ale jo, jenže jsou všechny zoufalé stejný!
Zaregistrován
17. 8. 2010
Pokud by sis poridil ten korunkou zminovany casopis, tak bys treba zjistil, ze nejsou!:)
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zaregistrován
28. 6. 2008
..ale prosím tě, v práci mne posunuli o kousek výše a teď se učím tolik nových věcí, že nevím čí jsem :-) A protože sedím v kanclu hned vedle šéfa, tak si fakt užívám adrenalinový sport- udělám chybu, neudělám ... 😃 😃 Takže jsem teď docela časově i psychicky úplně mimo. Učím se i doma ..😕 Ale tebe asi také brzy využiji- budu chtít ještě konzultovat nějaké věci ve článku ohledně písmenek, tak se na to připrav 😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jsem vždy připraven, s perem vztyčeným na půl žerdi, přichystaným na povel postavit se zpříma a vychrlit ... jakékoliv moudro😉 😆 😈
Jinak gratuluji k povýšení a doufám, že už se teď nebudeš podřizovat manželovi a někdy Tě uvidíme na VČS😉
Zaregistrován
28. 6. 2008
:D 😃
VČS ..já také doufám a jestli mne v práci z toho všeho neklepne, už bych se také moc ráda přijela podívat.. 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.